2777
2789

هرچی فکر میکنم این ناعدالتی عمیق نمیتونه از دین مبین اسلام نشات گرفته باشه

و احتمالا مجلس و... تصویت کرده و پشتش منافع شخصیه. چون اکثر رده بالا ها جانباز و... بودن و یه نیروی عمیق پشت ایناست که حتی اجازه نمیدن کسی توش ورود کنه

همونطور که زبیر به امام علی گفت از بیت المال سهم بیشتری به ما بده. چون ما توی جنگ همراه پیامبر بودیم. و امام علی فرمود اگه برای خدا رفتید که خدا خودش سهمتونو میده.

خودم توی خانواده ای بزرگ شدم که۲تا شهید و۲تا جانباز داریم.ولی واقعا اینو نمیتونم درک کنم

هل یستوی الذین تعلمون و.... 

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...

نمیدونم 

ولی همه جا هست متاسفانه. 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

دین 

مبین

اسل،.......

ام

گفته ارث زن نصف مرد شهادت زن نصف مرد 

دیه زن نصف مرد ....گفته زن بدون اجازه شوهر حق بیرون رفتن ندارع 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم ولی همه جا هست متاسفانه.

اگه توی قانون اساسی اومده باشه من واقعا به همه چیز شک میکنم! 

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...
دین مبین اسل،.......امگفته ارث زن نصف مرد شهادت زن نصف مرد دیه زن نصف مرد ....گفته زن بدون اجازه شوه ...

حالا اونارو یکم میشه توجیه کرد. با این حرفا که خلقت زن احساساتیه. یا اینکه دیه به بازمانده ها میرسه

ولی سهمیه اصلا برام توجیه پذیر نیست

کنکور برا ۲ گروه از اشخاصهسهمیه دارا و پولداراپول نداشته باشی بعیده موفق شی

کنکور یکیشه

استخدامی ها. ارشد. دکتری. تخصص و... 

کشور ظاهرا اسلامی که بی عدالتی درونش موج میزنهفقط و فقط حکمت امام زمانه که توش عدالت داره مطمئن باش

دقیقا.اسلام توی ایران متولد میشه. ولی توی اروپا و امریکا رشد میکنه و بزرک میشه

دقیقا.اسلام توی ایران متولد میشه. ولی توی اروپا و امریکا رشد میکنه و بزرک میشه

جالبه بدونی نظرم به عنوان یک فرد انقلابی و مذهبی بود

هدف از انقلاب انقدر بی عدالتی نبود که الان کلی حقوق داره ضایع میشه

سلام و درود💞 کاربر جدید نیستم

جالبه بدونی نظرم به عنوان یک فرد انقلابی و مذهبی بودهدف از انقلاب انقدر بی عدالتی نبود که الان کلی ح ...

من و خانوادمم همینیم