2777
2789

خستم دیگه از دویدن برای یه چیز بهتر 

تو این چند سال زندگی مشترک چند تا خونه عوض کردیم چند تا ماشین واسه هر کدوم هم کلی دق دلی کشیدم تا بهشون برسیم اخربن بار یه زمین فروخت خونمونو عوض کردیم مغازه خریده بودیم چک هاشم پاس کردیم باغمونو بازسازی کردیم بازم سرمایه رو دستش موند داد دست سرمایه گزاری دیگه خیالم از همه چی راحت بود نه چکی قرار بود پاس کنیم که اقا به فکرش زده دوباره مغازه بخره و جای مغازشو عوض کنه که معلوم نیست جای دیگه کار میکنه یا نه بخاطر این زیاده خواهیش چند تا شغل داره به زور داره اداره میکنه ولی بیشتر درامدش از همین مغازس

منم دعوا کردم باهاش گفتم بسه دیگه خستم کردی همش در حال دویدنی یه چیزی میخری تا من میام بهش عادت کنم عوضش میکنی اصلا از کجا معلوم جای دیگه درامد خوبی داشته باشی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسرتون بیش فعاله فکر کنم😅

حریصه حریص من چیز جدید و بهتر نمیخوام باید کی رو ببینم شب ۱۱ میاد خونه موقع شام میبینیمش فقط گاها به ندرت تعطیل میکنه 

بچه هامون شوهرمو نمیشناسن

خب عزیزم خودت رو از این افکار و رویاها و خستگی و دوندگی هاش بکش بیرون و خودت رو رها کن راحت بشی بزار خودش بره و بیاد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
حریصه حریص من چیز جدید و بهتر نمیخوام باید کی رو ببینم شب ۱۱ میاد خونه موقع شام میبینیمش فقط گاها به ...

درست میگی واقعا سخته ولی با همسرت صحبت کن حرف دلتو بهش بزن اینجوری که نمیشه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

خب عزیزم خودت رو از این افکار و رویاها و خستگی و دوندگی هاش بکش بیرون و خودت رو رها کن راحت بشی بزار ...

من دو تا بچه کوچیک دارم نیاز دارم پیشمون باشه نه اینکه تا ۱۱ بیرون باشه 

من دو تا بچه کوچیک دارم نیاز دارم پیشمون باشه نه اینکه تا ۱۱ بیرون باشه

بزار تنها باشه و تو خوش باش اون فکر کنه ک از تو و بچه ها دور شده و عقب افتاده 

اون عقب افتادن رو تو کار و...نبینه چون ذهنش این مدلی باور کرده 

به مدت ولش کن و با بچه ها خوش باش بزار ذهنش این بشه ک‌اون داره از تو بچه ها زندگی عقب میوفته 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خب عزیزم خودت رو از این افکار و رویاها و خستگی و دوندگی هاش بکش بیرون و خودت رو رها کن راحت بشی بزار ...

دست خودمم نیست زیادی به فکرشم همش در حال برنامه ریزیم بخدا اگه به اینجا رسیده با کمک منه خانوادمم خیلی از دستمون گرفتن من دیگه نمیخوام همراهیش کنم تو راه پیشرفت من گردش میخوام فکر اضافی نمیخوام ارامش میخوام فکر قسط نمیخوام ماشین گرون تر نمیخوام خونه بزرگ‌تر نمیخوام مغازه بزرگ تر نمیخوام