2777
2789

اگ روی مثلا اتیش درست کنیم بزاریم روش سوراخ میشه؟منظورم اینه حتما باید کتری مخصوص اتش خرید یا میشه گذاشت اصلا واسم مهم میست ک رنگش سیاه شه یا ن میخوام بدونم سوراخ میشه یا ن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتری مخصوص چیه دیگه. نه. همین رویی‌ها خوبه فقط سیاه میشه. می‌تونی اونجاهایی که قراره مستقیم آتیش بهش بخوره با روغن مایع چرب کنی که وقتی سیاه شد راحت پاک بشه. البته ما یه کتری گذاشتیم برای آتیش سیاهم که بشه دیگه مهم نیست

کتری مخصوص چیه دیگه. نه. همین رویی‌ها خوبه فقط سیاه میشه. می‌تونی اونجاهایی که قراره مستقیم آتیش بهش ...

اره دیگ میخوام همین معمولیا بخرم بزارم مخصوص اتش 

دعا کن یبار حداقل استفاده کنیم😬

اره دیگ میخوام همین معمولیا بخرم بزارم مخصوص اتش دعا کن یبار حداقل استفاده کنیم😬

ببین آب نمیذاره آتیش آسیب بزنه. تو آب بریز توی پلاستیک فریزر بگیر روی آتیش. پلاستیک هیچیش نمیشه چون توش آبه