2777
2789
عنوان

وااای از نی نی سایت 🤕🤕

170 بازدید | 21 پست

چه جای بد و بیخودی شده ،ادم میاد اینجا بدتر حااالش بد میشه و غم عالم میاد سراغش ،همش ناله و غصه و ازدواج نکردم و کنکورم نشده و ...خیانت اینا هم ک جای خودش ...،هرکسی هم ک از عشق و خوشی بگه و عکس بزاره یا میگن فیکه یا میگن دروغ میگی ،چند وقت پیش گفتم شوهرم ازم عذرخواهی کرد گریه افتاد همه ریختن سرم ک دروغ میگی در خواب دیدی و این چرت و پرتا 

برا هرچیزی هم اینجا ذوق کنی میان می کوبنت 

هی ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید خوشی هاتو چه اینجا چه جاهای دیگه جار بزنی

نی نی سایت دیگه واقعا داغونه مخصوصا از وقتی کاربر آقا هم اومده😐

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

نی نی سایت همیشه همین بوده بیشتردرمورد مشکلات تاپیک زده میشه من قبل عضویتم خواننده خاموش بودم دیدم ولی اینکه زودفحش میدن دعوا میکنن قبلا کمتربود

مابرای اشتباهات دیگران قاضی هایی سخت گیر ،وبرای اشتباهات خود وکیل مدافعانی چشم پوش هستیم!

حق. یک کاری هم نکنی بازم انگ میزنن بهت

نه اخه ببین

یک رنگ مو یک تتو یک پیرسینگ

طرف بزنه هزار تا وای خرابی وای اعتماد به نفست صفر

ادم اصلا دلش هری میریزه

نباید بیام سایتت بیرونم کنیدددد 

دقیقا

خصوصا اینکه هرچی بزاری میگن فیکه

عکس گربمو گذاشته بودم میگفتن فیکه😐

والا فیک بودن شرف داره به بی شعور بودن

آدمی نیستم که بگم مجازی و مهم نیست...پس مراقب حرف زدنتون باشید

نی نی سایت همیشه همین بوده بیشتردرمورد مشکلات تاپیک زده میشه من قبل عضویتم خواننده خاموش بودم دیدم و ...

بله منم سال ها پیش هنوز عضو نبودم میومدم خیلی بهتر بود دوست بودن همدیگه رو راهنمایی می کردن الان ادم میترسه تاپیک بزنه

بله منم سال ها پیش هنوز عضو نبودم میومدم خیلی بهتر بود دوست بودن همدیگه رو راهنمایی می کردن الان ادم ...

الان میانگین سنی سایت اومده پایین طرف نوجوانه زود ازکوره درمیره فحش میده البته بعضیام سنشون بالاتره بازتوهین میکنن اونام فقط ازنظر سنی بزرگ شدن عقلی همون بچن

مابرای اشتباهات دیگران قاضی هایی سخت گیر ،وبرای اشتباهات خود وکیل مدافعانی چشم پوش هستیم!