2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری کی دو تا خط میندازه؟

693 بازدید | 24 پست

من این ماه تو اقدامم یه کیت تخمک گذاری گرفتم ۴رم شب زدم دوتا خط افتاد یکیش کمرنگ

۵ام صب و شب زدم دوباره دو تا خژ که یکیش کمرنگ بود افتاد

امروز صبم زدم دوباره دوتا خط افتاد

به نظرتون درسته؟یا خطا داشته؟

خدایا در پناه تو: کیارش پسرم٬ بزرگ مردیه از مردهای تاریخ ساز.                   (امین یا رب العالمین)

دستور روی کیت و بخون کلا داری اشتباه میزنی...باید هرروز یه ساعت مشخص بزنی  روزی یک بار

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستور روی کیت و بخون کلا داری اشتباه میزنی...باید هرروز یه ساعت مشخص بزنی  روزی یک بار

آخه دوتاشو صب زدم یکیشو شب زدم ولی همش دو خط بود

خدایا در پناه تو: کیارش پسرم٬ بزرگ مردیه از مردهای تاریخ ساز.                   (امین یا رب العالمین)

دو خط مثبته

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
دو خط مثبته

مثبته.

ولی چند روز باید مثبت باشه ؟من از۴رم تا امروز زدم همشو مثبت نشون داده؟!

سلام خانمها چقدراحتمال داره که توی زمان تخمک گذاری نزدیکی به حاملگی منجرشه؟ من از روزاول پریودیم 28 ...

احتمال زیادش همون موقع تخمکگذاریه.

خانمهاندروربایدبگذره ؟کمردرد دارم اما پریودهم نشدم ،به نظرتون به خاطرتغییرفصله یا باردارشدم؟

دوره ات چند روزه است؟