2777
2789
عنوان

چرا ایرانیا انقد حسودن

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 73 پست
سهمیه ، اینکه بایددددد پول داشته باشی دیگه کنکور مثل قدیم نیس که کتابو بخونی اوکی باشه باید هزارتا م ...

اصلا من پونزده سال پیش شایدم بیشتر کنکور دادم بی عدالتی محضه!!!!!!! بچه پولدارای شهر استاد خصوصی می گرفتن و تمام کلک های تستی رو بهشون می گفت ! من اونجا فهمیدم کتاب الکیه همه ش پوله

سهمیه ، اینکه بایددددد پول داشته باشی دیگه کنکور مثل قدیم نیس که کتابو بخونی اوکی باشه باید هزارتا م ...

اون که بله سهمیه واقعا بیخوده ولی این دختره سهمیه نداشته چه ربطی داشت حرفتون 

اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم از ایرانیا استفاده نکنین ، کم کم به خورد ناخودآگاهمون میره که از هم دیگه نا امید شیم و از هم ب ...

دقیقا من به خاطر این موضوع از همه بدم میاد

اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

عشقم حالا تو ادم معروفا رو گفتی و اینا....

من جرات نکردم امروز ب مامانم و خواهرم بگم شوهرم برام گوشی جدید گرفته😂 چون مامانم حسودیش میشه و خواهرم کلا بستری میشه تیمارستان با اینکه خودشون دارن هااااااا ولی جونشون درمیاد دست کسی دیگه طلا و گوشی خوب و این چیزا ببینن

اصلا من پونزده سال پیش شایدم بیشتر کنکور دادم بی عدالتی محضه!!!!!!! بچه پولدارای شهر استاد خصوصی می ...

به هر حال خواستنم مهمه تلاشم مهمه 

دقیقا من به خاطر این موضوع از همه بدم میاد

همین دیگه ، از بس گفتن ایرانیا بلن ایرانیا الن 

نمیدونم واقعا ، افکار جامعمون خیلی زشت شده ، انگار همه علیه همن ، زن علیه مرد ، پولدار بر علیه فقیر و بلعکس  ، نمیشه دو کلوم حرف منطقی زد ، میشنون جواب بدن نمیشنون ک درک کنن و بفهمن 

فرهنگ سازی رو بنظرم باید جدی گرفت اول تر از همه هم از خودمون 🫠 

من معتقدم اگر تست حسادت داشتيم،جز٥ملت حسىد دنيا معرفي ميشديم،الان كه تست نداريم هم مطمئنم توي حسادت جز٥كشور برتريم.نخورينم البته.خوبي هم زياد داريما،اما واقعا ملت بسيار بسيار حسودي دارينم.