2777
2789
عنوان

چرا ایرانیا انقد حسودن

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 73 پست
دبگ نمیشه باهیچکس رفت وامد کرد چشم ندارن وسایل و ماشین وخونه و حتی لباس تنت ببینن

دقیقا حتی خودشون بیشتر از آدم دارنا ولی حسودن

اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

وای چقدر من تو این نی نی سایت بگم اینستا رو باور نکنید همه ی اونهایی که فحش میدن فیک هستن آدم عادی ت ...

یعنی چی میشه یکم واضح تر صحبت کنی چرا باید پول به کسی بدن بیاد به آترینا فحش بده؟

اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی میشه یکم واضح تر صحبت کنی چرا باید پول به کسی بدن بیاد به آترینا فحش بده؟

اینا کسایی هستن که هر کدوم چندین کاربری دارن پشت کامپیوتر میشینن و با هرکدوم از کاربریهاشون یه جمله منفی میگن طوری که خواننده عصبی بشه ویا حس بدی نسبت به هموطنش پیدا کنه

فقط میخوان مردم رو به جون هم بندازن و جامعه رو ناامن کنن

مستندش رو یکی دو سال  پیش تو تلویزیون نشون می داد از طرف اینستاگرام و اسرائیل حمایت میشن 

تو خود نی نی سایت هم دقت کنی اومدن

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
اینا کسایی هستن که هر کدوم چندین کاربری دارن پشت کامپیوتر میشینن و با هرکدوم از کاربریهاشون یه جمله ...

عع چی بزنم تو اینترنت ببینم مستندشو

تاپیک آخر منم ببین 

به من گفتن چشم نداری اویزونی 

تیغ میزنی 

ولی در صورتی بود که خودش قبلا بهم گفته بود خوشم میاد خودت بگی چی دوست داری

انقدر گریه کردم اون شب 

کاربری برای دوتا دوسته 

اسم مستندش رو یادم نمیاد واسه خیلی وقت پیش بود کانال ۶ نشونش میداد

جالب بود 

چرا به مناطق محروم امتیاز ندن ؟ وقتی تا ۲۰ سالشون نشده دانشگاه دولتی عمرشون ندیدن ، آموزشگاه ها با معلمای ضعیف دارن به لطف فضای مجازی کمی میتونن برن مهارت یاد بگیرن ، چرا شهرستانی یا روستایی امتیاز تداشته باشه در حالی که باید ۳ یا ۲ ساعت راه دکتر خوب باشن تا برن یه دونه نوبت بگیرن ، شهر هیچ امکاناتی نداشته باشه یه پارک درست حسابی یه تفریحگاه یه کافه ، چطور امتیاز نداشته باشه که صبح تا شب بیرونید با دوستاتون تو استان تو کافه کتابخونه های متنوع سالن ها مرکز خرید ها ، آموزشگاه ها، هر چی دلتون خواست میپوشید ، در حالی برای یه اسنپ گرفتن مناطق کوچیک انگ هرزگی میزنن . من در مورد زندگی شخصی شما نمیدونم ولی نمیتونی در موزد سهمیه مناطق کوچیک بحث کنی ، یه حیوونی که تو جنگله حال یه حیوونی که تو باغ وحش هس رو نمیفهمه

چرا به مناطق محروم امتیاز ندن ؟ وقتی تا ۲۰ سالشون نشده دانشگاه دولتی عمرشون ندیدن ، آموزشگاه ها با م ...

با کی؟ اشتباه اومدی انگار

تاپیکتو نگاه کن چی نوشتی 😀

ویژگی اخلاقی گفتم نه سهمیه 

نمونه اشم شهر تبریز که چش دیدنشو ندارن اون موقع یه شهرایی میگن اخلاقاشون خوبه که جز بدترین شهران

ویژگی اخلاقی گفتم نه سهمیه نمونه اشم شهر تبریز که چش دیدنشو ندارن اون موقع یه شهرایی میگن اخلاقاشون ...

تبریز ترکه از زمان شاه تبعیض براش بوده و هس و خواهد بود کورد و عرب و هم همینطور