2777
2789

امام حسن عسگری (ع):خدای تعالی از زمانی که آدم را خلق کرد زمین را خالی از حجت نگذاشت و تا روز قیامت نیز خالی از حجت نمی گذارد، به واسطه او بلا را از اهل زمین دفع می‌کند و به خاطر او باران نازل می‌کند و برکات زمین را خارج می‌سازد».

یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

عسکری درسته

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت فاطمه 

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
عسکری درستهاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ ‎﴿١﴾‏ فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ ‎﴿٢﴾‏ إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ ‎﴿٣﴾‏

پس خدا خیلی حضرت مهدی رو دوس داره

إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ ‎﴿١﴾‏ فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ ‎﴿٢﴾‏ إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ ‎﴿٣﴾‏

تاکی میخواین منتظر باشین اینا چیزایین که تو گوشمون گفتن وما مثل هزاران چیز دیگه باورش کردیم من که سی ساله میشنوم اینو دیدی این نشانه ظهوره.تا کی باید ادامه داشته باشه.به نظرم امید دلیل تحمله و تحمل چیزیه که میخوان داشته باشیم

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت فاطمه

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج‍

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

تاکی میخواین منتظر باشین اینا چیزایین که تو گوشمون گفتن وما مثل هزاران چیز دیگه باورش کردیم من که سی ...

انسان به امید زندس 

❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....

تاکی میخواین منتظر باشین اینا چیزایین که تو گوشمون گفتن وما مثل هزاران چیز دیگه باورش کردیم من که سی ...

کی میخواد داشته باشی پیامبرا همه با خودشون معجزه آوردن تا ثابت کنن از طرف خدا اومدن گفتن خدا وجود داره روز قیامت وجود داره پیامبر هم چندین بار گفته مهدی ازنسل من ظهور میکنه و جهان رو پر از عدل و داد میکنه

❤️