2777
2789

همسایمونه

خیلی هم مهربونه ها

بعد داشت از دختر دو ماهم تعریف میکرد 

یهو به زبون ترکی گفت زن انقدر ذوق میکنه فکر میکنه دخترش قشنگه الانه جیش کنه زیرش.

منم گفتم قشــنگه دیــگه.

الان یهو یادم افتاد 

بدم اومد اینطوری گفت 

بنظرتون چرا اینطوری گفت 😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید این یه شعر معروف بود قدیما برای بچه ها میخوندن ؟

در هر صورت همه بچه ها جیش و پی پی میکنن زیر خودشون یعنی تو پوشکشون و طبیعیه 

چون انسان هستن و نیاز به دفع دارن ،🙂

ناراحت نباش اگه فکر میکنی قصد اذیت داشته دیگه رفتو آمد رو به حداقل ترین شکل ممکن برسون

چی شد؟

خودش داشت از دختر من تعریف میکرد 

بعد دوباره خودش گفت زن ( یعنی من) انقدر ذوق میکنه فکر میکنه دخترش خیلییی قشنگه الانه جیش کنه زیرش.

منم در جوابش گفتم قشنگه دیگه.

چرا اینطوری گفت 😑؟

متوجه نشدم !؟

بعد دوباره خودش گفت زن ( یعنی من) انقدر ذوق میکنه فکر میکنه دخترش خیلییی قشنگه الانه جیش کنه زیرش.

چرا اینطوری گفت 😑؟

شاید این به شهر معروف بود قدیما برای بچه ها میخوندن ؟در هر صورت همه بچه ها جیش و پی پی میکنن زیر خود ...

نه متوجه نشدی.

چرا اینطوری گفت 😑؟

من امشب به برادرزاده شوهرم هی ناز میدادم می گفتم تو اینقدر قشنگ نباشی تو اینقدر ناز نباشی یهو یه عالمه شیر بالا آورد مردم از خجالت😆

احساس میکنم چشمش زدم خیلی معصوم و مظلومه دلم براش رفته بود یه ماهشه

اینقدر خجالت کشیدم گفتم الان میگن چشمش شوره🥴

خودش داشت از دختر من تعریف میکرد بعد دوباره خودش گفت زن ( یعنی من) انقدر ذوق میکنه فکر میکنه دخترش خ ...

شآید یه اصطلاح بین خودشون

من یکی که گرگان زندگی می‌کرده چند سال بهم یه بار گفت گرگانی یه اصطلاح دارن نه فلانی از خوشحالی دسشویی کرده