2777
2789

واقعا  دلم  شکسته  خیلی  خیلی زیاد  اشک  هام  بی دلیل  ریخته  میشه

از  دست  خواهر  هام  خسته  شدم  هرگز  به  مامانم  رسیدگی  نمیکنن

جور  همه  چیز  رو  من  کشیدم  با  وجود  این  که  از  همه  شون  کوچیک  ترم  ولی  دلم  حسابی  پیر  شده

بابام  سرطان  داشت  یک  روز  نیومدن  ببرنش  شیمی  درمانی  همش  من  بروم  فوت  کرد  تمام  غم  و  غصه  هاش رو  من  کشیدم  

خرج  مادرم  رو  با  کار  کردن  دادم  

الان  فقط  و فقط  مشکلات  زندگی شون  میارن  واسه  مامانم  و  دعوا  با  شوهرش بس . 

دست  خالی  میان  خونه  مامانم  حسابی  میخورن  و  میریزن  و  میرن  

بچه هاشون  کوچیک  تر  بود  میومدن  خونه  عین  میدان  جنگ  میشد  و  میرفتن   تا  فردا  مثل  کلفت  جمع  میکردم  

اون  موقع  مجرد  بودم  

الان  متاهلم   و  بچه  ندارم  ولی  بازم  همش  من  رسیدگی  میکنم   خرید  هاش  انجام  میدم  با  پول  خودم  بازم  میگم  بزرگم  کرده  خرج  دانشگاهم  داده ولی من  دولتی  رفتم  اونا  هم  خرجشون  رو  داده  وضع  مالیشون  هم  بد  نیست  فقط  جمع  میکنن

هر  چی  هم  میگم  بهشون  گوش  نمیدن  

وفقط  ضربه  شون  رو  مامانم  میخوره 

باز  هم  من  ترم  تنها  بیکس  گشنه  و  بیچاره  میشه  

خسته  شدم  دلم  مرگ  میخواد  فقط  مرگ  

غم  از  چهرم  داد میزنه 😭😭😭😭😭😭😭😭

تو گوگل سرچ کن صحبت دکتر عزیزی راجع به استعفای یه خانم از رسیدگی به والدین آروم میشی

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی یعنی انجام ندم با وجدانم چیکار کنم

انجام بده عزیزم ببین که غصه ات آروم بشه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

انجام بده عزیزم ببین که غصه ات آروم بشه

یعنی چی  

من  از  دست  اونا  عصبانی  هستم  

از  دست  مامانم  عصبانی  هستم  

که  یه  قاشق  هم  نمیده  دستشون  بشورن  

دلم  مرگ  میخواد  مرگ 

یعنی چی من از دست اونا عصبانی هستم از دست مامانم عصبانی هستم که یه قاشق هم نمیده دس ...

خسته جان اول ببین نوشتنش اگه میشد مینوشتم