2777
2789
عنوان

🌺 اقدامی ها و مامان های گل سال ۹۷ 🌺

53059 بازدید | 5489 پست

ان شاالله به لطف خدا تمام دوست های گل قدیمی و جدیدمون امسال مامان بشن 

لطفا اومدین تاپیک به نیت تمام بچه ها یه صلوات بفرستین 🙏 

گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور

انشاالله🙏🙏🙏

منم میخوام مامان بشممم😍😍😍😍😍❤❤❤

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم من ۱دی سقط داشتم و دوبار پریود شدم تا حالا بنظرتون این ماه اقدام کنم یا بزارم ماه بعد ؟؟؟؟

۳ ماه گذشته از سقط ت

تو هفته ی چند سقط کردی؟

گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور
منم  البته دوتا بی بی زدم یکی کمرنگ نشون داده اون یکی بی بی که مارکش فرق داشته نشوم نداده😣

بزار موعدت بگذره بعد بزار

هفته ۶ .پوچ بود

پس میتونی بری اقدام

پس میتونی بری اقدام

اخ جون😍😆 .ولی تنبلی تخمدان دارم.لازمه قرصی چیزی بخورم؟؟۳ ماهه منو شوهرم فولیک اسید میخوریم با ویتامین ای و آهن

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!
تا آخر این هفته باید صبر کنم 😧😧

پس زود گذاشتی

اخ جون😍😆 .ولی تنبلی تخمدان دارم.لازمه قرصی چیزی بخورم؟؟۳ ماهه منو شوهرم فولیک اسید میخوریم با ویتا ...

اگه تنبلی داری حتما دکترت بهت دارو میده