2777
2789
عنوان

چرا کسی سمت من نمیاد ❓ یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 87 پست
چرا اعتماد به نفس دارم خودمم دوست دارم نمیفهمم مشکلم از کجاس

اخمو که نیستی 😅😂

دوست دارم نزنی شانه و هی گیر کند.                                            لای موهای پریشان تو انگشتانم.....😃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۹نمیشه ک شما جور کنی

سنش کنه من یه رفیق دارم ۳۵ سالشه مجرده خواستم اینو براش اوکی کنم🤦🤦

دوست دارم نزنی شانه و هی گیر کند.                                            لای موهای پریشان تو انگشتانم.....😃

ببخشید اسی همچیز‌ به ظاهر و استایل نیست‌ اصولا مردای پخته از دخترای سر و سنگین خوششون میاد از اونایی ...

اتفاقا من خیلی سر سنگین هستم یعنی سعی میکنم شخصیت ام حفظ کنم 

نگاهامم اوکیه 

و اینکه مردم خیلی نگام میکنن اما کسی جلو نمیاد

شما خودتم بودنت اینجا یجوریه!

اگه طبق پروفایلتون اقا هستید!

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

۳۵ساله ب چ دردش میخوره

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

شما آقا هستی .نمیخواد واسه دختر مردم کسی رو اوکی کنی

همینک از سایت خانما برین لطف میکنید ب ما

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

شما آقا هستی .نمیخواد واسه دختر مردم کسی رو اوکی کنیهمینک از سایت خانما برین لطف میکنید ب ما

میتونید نی نی یار رو تک کنید اگر جایی ب کسی حرف بد زدم یا بی ادبی کردم حق باشماست

سر در اینجا ننوشته ورود مردها ممنوع

من که شما رو نمیشناسم و ندیدم ولی معمولا پسرا یا سمت کسی که راحت گول میخوره میرن یا سمت کسی که اعتما ...

فکر کنم شما درست میگین 

نه با کسی در ارتباط نیستم که بپرسم

اما دوستم که با کسی در ارتباط هست و منو دوستم باهم دیده گفته بهش که دوستت معلومه از اون آدمایی نیست که با هر کسی بره و بیاد معلومه که زود به کسی راه نمی‌ده