2777
2789
عنوان

سوال خانومانه دارم

394 بازدید | 20 پست

میشه  پریود شیم ولی تخمک ازاد نشه؟؟

اخه من پریود میشم‌اما فک کنم تخمک ازاد نمیشه مگه میشه 

ضمنا تخمدان پلی کیستیک هستم

تورو خدا جواب بدید با دل شکسته دعا میکنم واستون

یه مامان  آینده که قراره به زودی باردار بشم🫄🏻👌😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله میشه، اما از کجا میدونی که تخمکت آزاد نمیشه خیلیا متوجه نمیشن

اخه ای وی اف کردم یه بار پانکچر کنسل شد با کلی دوز بالا دکتر گفت اصلا تخمدانت جواب نداد 

بعد با یه امپول خارجی گرون جواب داد

لابد درحالت عادی بزرگ نمیشن دیگ

اخه ای وی اف کردم یه بار پانکچر کنسل شد با کلی دوز بالا دکتر گفت اصلا تخمدانت جواب نداد بعد با یه ام ...

با این شرایط وقتتو با اقدام طبیعی سر خود هدر نده نمی دونم می‌خوام چکار کنی اما اگه قصد بارداری داری سریع برو پیش یه متخصص خوب بگو مشکلتو نگرانیاتو بگو ازش بخوام برات سنو ازمایش اینا بنویسه انشالله که مشکلی نداشته باشی 

با این شرایط وقتتو با اقدام طبیعی سر خود هدر نده نمی دونم می‌خوام چکار کنی اما اگه قصد بارداری داری ...

رفتم خواهر.همه راه ها رو رفتم حتی یع بار ای وی اف کردم بهترین مرکز تهران خاورمیانه 

نشد

طاقت ندارم سینه هام کلی فیبرو‌م درآوردن 

خدا خیرت بده گلمکاش ازش میپرسیدی چجوری تخمک رو ازاد کنم با چه داروی گیاهی

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

رفتی طب سنتی هم

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.

@عمربیبک‍ 

برادر خجالت نکش، حیفه آنلاین هستی تو تاپیک و جواب نمیدی، بگو از خاطرات و تجربیاتت، 

خجالت نمیکشی عین گاو سر میزنی به جایی که نوشته خانمانه؟

تو مسائل خصوصی مادر و خواهرتم آنقدر کنجکاوی؟