2777
2789
عنوان

خانوما يه لحظه بيايد

121 بازدید | 16 پست

كيا بعد عمل بيني خنديدن و واسه بينيشون مشكلي پيش نيومده

من خيلي سعي ميكنم نخندم ولي خب بعضي اوقات كه خنده م ميگيره و ميخندم كلي عذاب وجدان ميگيرم

دكترم خيلي بد ميگفت از خنده

چيكار كنم😕😕😕😕😕

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

بخنــــــــــــد به روی دنیــــــــا ، دنیا به روت بخنــــــــده ، بزار که رنج و غصـــــــــه، بار سفـــــــــر ببنده 😂😂😂😂😂

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخنــــــــــــد به روی دنیــــــــا ، دنیا به روت بخنــــــــده ، بزار که رنج و غصـــــــــه، بار س ...

دلم كه ميخواد دكترم ميگه بخندي بينيت پهن ميشه😩😩😩😩😩

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
دوستای من که میخندیدن😑 نمیدونم والا بدتر از دوستم نیس که دست داداشش خورد تو دماغش... دماغشو نیم سا ...

يعني ميخنديدن مشكلي واسه بينيشون پيش نيومد

نوك بينيشون پايين نيومد؟

بينيشون پهن نشد؟

يعني ميخنديدن مشكلي واسه بينيشون پيش نيومد نوك بينيشون پايين نيومد؟ بينيشون پهن نشد؟

والا نمیدونم عزیزم خیلی پی این چیزا نیستم ولی به نظر من تغییری نکردن مگه چقدره عمل کردی؟

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
دلم كه ميخواد دكترم ميگه بخندي بينيت پهن ميشه😩😩😩😩😩

الهیــــــــــــ😂😂

پس نخند..نخنـــــــد عزیزم 😂

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
والا نمیدونم عزیزم خیلی پی این چیزا نیستم ولی به نظر من تغییری نکردن مگه چقدره عمل کردی؟

امروز ١٢روزه

الهیــــــــــــ😂😂 پس نخند..نخنـــــــد عزیزم 😂

😂😂😂👌🏻👌🏻😩😩😩

ایشالا خوشکل خوشکل میشه نگران هیچی نباش 😚😚😚😚😚😚

مرسي عزيزم ايشالا❤️❤️❤️

مرسي از راهنماييت🌹🌹🌹🌹🌹

سعی کن چن هفته اولو خیلی نخندی داداشه من عمل کرده بود وقتی میخندید اذیت میشد بادستش کنار لبشو فشار م ...

آره عزيزم منم ميگيرم

ولي خيلي استرس دارم

اصن عيد زهر مارم شد دور از جونت😩😩😩😩😩