2777
2789

خودم که خوشحالم باهاش ازدواج نکردم چون اصلا سلیقه ام نبود

ولی تنها کسی بود که سلیقه خانواده ام بود و کل فامیل و آشنا قبولش داشتن و سرش قسم میخوردن

خانواده اش خیلی مذهبی ان مثل خانواده خودم ولی من معمولی ام 

امشب که مامانش اومده بود خونه مون همش بهم میگفت برا فرهنگیان بخون کنکور بده در حالی که من خودم دانشجو ام 

کنارشون بهم خوش نمی‌گذره در حالی که آدمای خیلی خوبی ان خیلی ازشون تعریف می‌کنن از همه لحاظ اوکی ان فقط بهم خوش نمیگذره نمیتونم خود واقعیم باشم به نظرتون اشتباه کردم ؟ الان عروسشون بهترین زندگی رو داره ولی من بازم دلم نمی‌خواد با اینا زندگی کنم خیلی خوبنا ولی هم وایب من نیستن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروسشون دلش با اون خانواده بوده که بهترین زندگی رو داره ، شما دلت با اونا نیست قطعا مشکلاتی به وجود میاد براتون 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

گلم تو حرفات دقت کنی یه تناقضاتی مشخصه ، که همونم انگار اذیتت میکنه 

تهش اگار دوست داشتی اون بود ولی بابه سلیقت بود. 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بگرد ببین دلیل اینکه وایب خوبی نمیگیری چیه!

همش تو فاز اینن که دختر یا عروسشون باید معلم شه چون خودشون بیشتر همین شغل رو دارن

حرفایی که میزنن سلیقه من نیست

خیلی وقته جواب رد دادم 

گلم تو حرفات دقت کنی یه تناقضاتی مشخصه ، که همونم انگار اذیتت میکنه تهش اگار دوست داشتی اون بود ولی ...

نه من اینا رو از بچگی می‌شناسم آدمای بدی نیستن همه شون خوبن ولی من کنارشون بهم خوش نمی‌گذره چون با من خیلی فرق دارن طرز فکر و رفتارشون