2777
2789
عنوان

تا حالا مه مغزی رو تجربه کردین

110 بازدید | 17 پست

من چند شبه اینجوری میشم تنگی نفس میگیرم سرم سنگین میشه بعد دیگه انگار تو فضام اطرافم رو متوجه میشم ولی انگار تمرکز ندارم احساس میکنم کنترلمو دارم از دست میدم فکر کنم از اعصابه.کسی اینجوری شده تا حالا؟اون لحظه من خیلی میترسم خیلی ولی بروز نمیدم فکر میکنم دارم میمیرم

من از وقتی حامله شدم شبا اوضام خیلی بهم میریزه دلتنگی و حالت تهوع و بی قراری ...اصلا نمیدونم چه حالیم یه حالتی که میگی هم یجورایی دارم

.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تاحدودی میشم اینطوری تنگی نفس نمیگیرم ولی یهو تمرکزم رو از دست میدم و ی حالی میشم مخصوصا وقتی میخوام درمورد یک چیزی دقیق فکر کنم مثلا پشت فرمون وقتی میخوام فکر کنم از کدوم مسیر برم

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

دقیقا

من تاحالا پی شو نگرفتم ببینم از چیه شما میدونی بخاطر چیه؟

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

حمله عصبیه واسه من خیلی شدیده

آخه چرا اینجوری میشه آدم؟ من از جنگ اینجوری شدم کلا همه چیم بهم ریخت

آخه چرا اینجوری میشه آدم؟ من از جنگ اینجوری شدم کلا همه چیم بهم ریخت

بهتون شوک وارد شده من بخاطر یه چیز دیگه بود چندسال پیش اینجوری شدم الانم بعضی وقتا میشم حس میکنم دارم میمیرم