2777
2789
عنوان

قیمت غذا تو رستورانهای شمال چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو شهرما چلو کباب معمولی ۱۳۰هست

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

ما یه مرغ شکم پر و دو پرس جوحه‌گرفتیم شد۴ تومن مرغه اندازه کبوتر هم نبود

اوووه خیلی گرونه که

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

میدونم گرونه ،مثلا چقدر گرونه؟مثلا شهر ما چلو کباب معمولی ۳۰۰

قیمتها گرون و غذاها داغون😐

ولی آدم چیکار کنه آخه نمیشه که همش خونه بمونی و بشوری و بپزی

نهایتش یه روز خودت جوجه کباب میکنی منم چند روز دیگه میرم ولی نمی‌دونم برای غذا چیکار میشه کرد

وای چرا همه گیر دادن شمال😂 بیشترشونم توهین میکنن.منظورم ب شما نیستا ..‌‌‌کلا الان سه تا تاپیک دیدم ...

کامل توضیح دادم که سوتفاهم نشه برا بقیه

چون قصدم سفره خواستم ببینم اوضاع چجوریه

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

قیمتها گرون و غذاها داغون😐ولی آدم چیکار کنه آخه نمیشه که همش خونه بمونی و بشوری و بپزینهایتش یه روز ...

من هر سال میرم شمال

یه یخدون میذارم پشت ماشین،توشو میکنم پر از گوشت کبابی و چنجه،و جوجه و دوسه مدل خورشت و چندتاهم غذاهای نیمه آماده و یه عالمه نوشیدنی

از بیرون فقط هله هوله و... میگیریم.چون مثلا نوشیدنی تو شهر خودمون با تخفیف میخریم اما سوپریهای تو نسیر همونو سه یا چهار برابر میفروشن

حالا گفتم اگه زیاد گرون نیست،امسالو تمام وعده ها بریم رستوران و فست فود

اما انگار نمیشه

نوش جونتون عزیزم،گوشت بشه به تنتون

فدات

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

بستگی به رستورانی که میری داره که درجه چند باشه، معروف باشه یا نه، ما رفتیم معروفترین رستوران کلاردشت، مرغ شکم پر با سه تا برنج و یه ماست و نوشیدنی شد 1300 که به نظرم خوب بود.چلو کباب 300 تومنی هم میتونی پیدا کنی تو رستورانایی که خیلی لوکس و معروف نباشن. به نظرم یه کاری کن که نه همه وعده ها رستوران باشین نه همه وعده ها رو خودتون درست کنید، تقسیم کنید هر دوش باشه

بستگی به رستورانی که میری داره که درجه چند باشه، معروف باشه یا نه، ما رفتیم معروفترین رستوران کلاردش ...

آره اینجوری بهتره

نهار رستوران بخوریم

شام خودمون

من و بابا و مامان رفتیم یکبارشو بیرون خوردیم

چلو جوجه کباب ۳۳۰پرسی دوتا گرفتیم

زرشک پلو با مرغ ۳۷۰ یک پرس

دوغ پارچی بود یه پارچ ۷۵

ماست موسیر و زیتون پرورده هم ندونستم چقد شد 

سمت مازندران

من و بابا و مامان رفتیم یکبارشو بیرون خوردیمچلو جوجه کباب ۳۳۰پرسی دوتا گرفتیمزرشک پلو با مرغ ۳۷۰ یک ...

گوشت بشه به تنتون عزیزم.پس قیمتش مناسب بوده

والا ماهم موفق نشدیم بریم سفر یکی از بستگان شوهرم فوت شد،سفرماهم کنسل شد🤕