2777
2789
عنوان

نامزدم بزرگش میکنه یا من حساسم

207 بازدید | 9 پست

به نامزدم گفتم وقتی میرم بیرون میام خیلی احساس خستگی میکنم

گفته شاید ویتامین بدنت کمه

شاید کفشت بدجوره

چکاپ بده

از هوش مصنوعی بپرس ک راهنمایی کنه

پیگیری کن

اخه چیه مگه

یه خستگی ک این حرفا رو نداره

خدا رو چه دیدی

حق داره ی چکاب بده..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چقدر خوب به نظرم دوستت داره 

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

حالا خاسته خودشو نگران نشون بده😂بیخیال

جدی نگیر

بگو آره از کفشمه پول بده جدید بخرم🤣🤣

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
چیز خاصی که نگفته اتفاقا حرفاش نشانه اهمیت هس، حساس نباش!!

خودشم قبلا تو موضوعات مشابه گفته دارم بهت اهمیت میدم

اما من حس میکنم مته به خشخاش میزاره، یا مسائل کوچیکو بزرگ میکنه

خدا رو چه دیدی