2777
2789
عنوان

حرفم با کنکوری هاست 💞

93 بازدید | 3 پست

سلام میدونم الان تایم انتخاب رشته است و خیلی حجم بالای استرس دارین طبق تجربه خودم میخوام چند خطی بنویسم

اول این که کنکور اخر دنیا نیست دوم این که دانشگاه اونجای ارمانی نیست که فکر میکنی

خودم پشت کنکور بودم قشنگ از معز استخون کنکوز و کنکوری درک میکنم و بابت این دو جمله توضیحی نمیدم تا خودتون بهش برسید 

بین دوراهی رشته و دانشگاه قطعا رشته رو انتخاب کنید ولی ترجیحا جوری انتخاب رشته نکنید ک کل زندگیتون چهار سال تو رفت و امد بگذره

خوابگاه تجربه جالب خوبیه ولی اگه انعطاف پذیری ندارید شهر خودتون بزنید بهتره 

علاقه علاقه علاقه 

مهم ترین و اخر گفتم برای اونا ک اول و اخر تاپیک فقط میخونن

سختی ها کلافگی ها دانشگاه خیلی زیاده تنها چیزی ک ادم سرپا نگه میداره اون موقع ها ک با خودت میگی کاش نیومده بودم کاش درست تر انتخاب میکردم کاش بیشتر درس میخوندم فقط علاقه است 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

مشاوره کنکور نیستم یه خوابگاهی ام

یه کنکوری قدیمی

یه دانشجو فعلی قصدم فقط شیر کردن تجربات خودم بود 

ممنونم 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رتبت چند شد پشت کنکور برات خوب بود یانه

پشت کنکور برام خوب نبود به دلایل شخصی و خانوادگی در قدم اول 

ولی در کل مخالفم با پشت کنکور