2777
2789
عنوان

اعصابم خورده بهم گفتن بچه

165 بازدید | 20 پست

چندتا  دختر داخل دکتر زنان بودن بعد من باردارم بهم گفتن آخی هنوز خودت بچه ای 😑من سی دو سالمه بچه سومم هم هست اونا از دوتا قبلی هم خبر نداشتن .اعصابم خورده .چی باعث شده فکر کنن من بچه ام 😡من اصلا حرف نزدم باهاشون که بگین اخلاقت بچه گونه اس .قدم کوتاهه صدو پنجاه و هشت همه اش اعصابم خورده می گم شاید واسه قدمه .بعد اونا خودشون عملی و ژل و اینا خیلی داف بودن یعنی هر کی این کارا نکنه بچه اس😑یکی نیست بهش بگه من سن مادرتو دارم دختر چرا بهم میگی بچه ای حرصم گرفته .حالا می گفتن جوونی باز یه چی آخه بچه 😭

وا چرا به حرف ساده رو انقدر برای خودتون پیچیده میکنید

حتما قیافت کمتر از سنت میزنه اینجوری گفتن

خوبه ک

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیب نداره حالا مگه چی شده عمه منم به خواهرم گفت موقعه بارداری 

ناراحتی نداره که

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

وا چرا به حرف ساده رو انقدر برای خودتون پیچیده میکنیدحتما قیافت کمتر از سنت میزنه اینجوری گفتنخوبه ک

آخه به سی و دو سال می گن بچه .از عصر تا حالا همه اش می گم نکنه عقب مونده چیزی هستم از لحاظ ظاهر اعصابم خورده 

آخه به سی و دو سال می گن بچه .از عصر تا حالا همه اش می گم نکنه عقب مونده چیزی هستم از لحاظ ظاهر اعصا ...

استغفرالله  الان یعنی به منم میگن منم نکنه عقب مونده ام؟ 😅😅😅  چرا فکر من یه بارم سمت منفی نرفته 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

معمولا با این حرف خیلیا خوشحال میشن، میگن بیبی فیس هستیم

نه من خوشم نمیاد شخصیتم خورد شد حس می کنم دست پایین گرفتنم من دیگه دارم پیر میشم می‌گه بچه .بگن جوون موندی خوبه 

هر کی به من همچین چیزی بگه سنمو‌ میگم خیلیم خوشحال میشم که خوب موندم😅 ناراحتی نداره که... من الان چهار سال بعد زایمانم تازه رفتم سرکار هر کی میفهمه متاهلم یه دور تعجب میکنه از بچه داشتنم یه دور دیگه هر روز باید بشینم تو خونه گریه کنم؟!

کوتاه نیستی ک میگی بخاطر قد بیبی فیسی احتمالا

نمی دونم چی هست .ولی حساس شدم همه اش میگم شاید به خاطر اینه که مثل بقیه قیافه ام دست نبردم بوتاکسی تاتویی چیزی کنم .دیگه خیلی رو مخمه که همه فکر می کنن دختر دبیرستانیم با سی و دو سال سن دوست دارم شبیه خانم های متاهل بشم ولی نمی دونم از کجا شروع کنم