2821
2789
عنوان

دانشگاه و رشتمو متنفرم

137 بازدید | 10 پست

دانشگاه دولتی نرم افزار پارسال قبول شدم 2 ترم خوندم ولی اصلا دوسش ندارم براش هدف دیگه دارم یه رشته دیگه عاشقشم نمیدونم چکار کنم کلی دارم پول رفت آمد میدم و وقتم میره برای چیزی که نمیخوام متنفرم 

دارم دق میکنم از بس حالم بده فردا پایانترم ریاضی دارم هرچی تمرین کردم فیلم دیدم نفهمیدم از اول از ریاضی متنفر بودم و عاشق حفظ کردنی نمیدونم چکار کنم همش تو اتاق تاریک دارم فکر میکنم از شدت عصبانیت دوس دارم یکاری دستم بدم چند روزه ی غذای درست حسابی نخوردم گاهی اوقات از شدت گشنگی و حال بد فقد میلرزم 

خواستم انصراف بدم برم رشته ایی که میخوام توی شهرم گفتن 20 ت ندارم واقعا دارم دیوونه میشم این چند روز از بس گریه کردم 

منم انقد گریه کردم تهش باهاش کنار اومدم دیگه 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیتونم کنار بیام از درساش متنفرم

والا میفهممت من چهااار ترم قبل هر امتحان گریه میکردم ..زنگ میزدم به مامانم میگفتم تقصیر شماست من نمی‌فهمم.. منم حفظیات دوست داشتم ولی رشته هم همش عدده.. دیگه بعدش فهمیدم چطوری بخونم... خوندم فهمیدم معدلم رو کشوندم بالا الان باهاش اوکی ام دیگه ناچارب

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

رشتتون چیه من کلا هوش عددی ندارم

حسابداری... والا من پدرم دراومد 😂 الان به طرز عجیبی ریاضی رو به حفظیات ترجیح میدم 

2825
2823
2791
2779
2792