2777
2789
چجوریا بود یه کوچولو بگو اگر خوبه منم دانلود کنم

فیلما سلیقه ایه

نت شبانه یا صبحونه بگیر دانلود کن بدون هزینه زساد

مثلا 30 گیگ ایرانسل شبانه حدود 14 تومنه

راستی با نت ایرانسل از فیلمنت و قیلیمو و نماوا اشتراک نمیخواد بخری  

تاپیک اخرم درباره همین موضوعه

https://s6.uupload.ir/files/جمله_ماشین_ندارم_m7ns.jpg،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

چجوریا بود یه کوچولو بگو اگر خوبه منم دانلود کنم

ساره بیات میخواد ازدواج دوم بکنه پسرش ناراضیه  

پسره میره محل کار مرده جنجال ب پا میکنه دعوا درست میکنه میرن کلانتری 

مرده بهش میگه تو مطمئنی ک میخوای با من باشی  

پسره سر این جریان ها میره خونه پدربزرگش  

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیدم خوبه 

ولی دختر مرده یکمی قابل باور نیست 

البته خوب بازی کردا خیلی خوب

ولی اخه دیگه یه ادم هر چیم ریلکس نمیره خونه نامادریه را هم تمیز کنه گند و کثافت برادر ناتنیشم بشوره

ولی  قابل حدس نیس من گفتم ای بابا باز تجاوز و فلان 

ولی خوشم اومد هیجان انگیزه 🥰

اتفاقا نقشها هم‌خوب انتخاب کردن ساره بیات همون برا نقشهلی غصه ورمی عالیه همشون خوبن

کوروش تهامی هم کراش بچگی من بودش😁

داستانش چفت و بست درست حسابی نداره برای سرگرم شدن بدک نیست

مثلا چجوری خانوم وکیله اما نفهمیده با یه ورق دست نویس نمیشه زمین بنام زد؟ 

یا وقتی یه چاقو را کردن تو شکم دختر چرا سرو صدا نکرد که پسره از خواب پاشه 

چرا هیچ تقلایی برای نجاتش نکرد قشنگگگگ ریلکس سر جاش چاقو را کردن تو شکمش همینجور که خوابید اول 

خوب به هر حال کسی بیاد بالا سرش بالاخره پا میشه یه تکونی حرکتی ...

کارگردانش فیلم اولیه دیگه!

یا مادر پدر شوهر متوفی خانوم که با عروسشونم مشکل دارن و از دست عروسه دل خوشی برای ازدواج مجدد هم ندارن چجوری فهمیدن یه خواسگار از قبل خانوم داشته که از قضا وکیلم بوده که ببرن وکالت را اد بسپارن به اون؟

یا اینکه خونه شوهر متوفی خانوم مگه مال خانوم بود که برد بنام پسرش کرد از سهم ارث هم پدر مادر اقا و هم فرزند مشترک ارث میبرن دیگه 

و همینطور زمین متوفی خوب مگه مال پدر مادر اقا فقط بوده که میخوان بگیرن گیریم که اصلا بنام خانوم نشده باشه بازم خانوم هشت یک و فرزند مشترکم ارث میبرن پس همه اش مال پدر مادر مرد نیست

بعد مادری که تو هر ثانیه به یاد بچه اشه چجوری رفته و راضی شده ازدواج کرده  ؟ خوب مینشست بالا سر بچه اش تا سرو سامون بگیره دیگه اگر واقعا به یادش بود

بعد این مادر همیشه نگران چطور یه لحظه هم اینستای پسرشو چک نکرد که ببینه پست خودکشی گذاشته

یا دختر مرد چجوری اینهمه با خانم صمیمی شد که رفت خونشم دستمال و جارو کرد و رازی که به باباش نگفته بود به او گفت؟؟؟؟

اونی که خونه باباش خدمتکار داشت پس چرا رفت حتی میزم دستمال کرد؟ 

اصلا چه لزوم داشت اینستای پسر نامادریشو چک کنه؟ 

و تازه مادرش نمرده و طلاق گرفته رفته المان پس نمیتونه اینهمه یهو با نامادری دوست و صمیمی باشه

پر از باگه... من خوشم نیومد

اصلا گیرم دختره مثلا اینستام دید نگرانم‌شد رفت اونجا

چرا وقتی دید حال پسره انقدر بده نبردش دکتر 

یا برنگشت همونجا نشست فیلم‌دیدن! 

خوب میرفت خونش دیگه وقتی خیالش راحت شد!

یا عمه ای خاله ای عمو یا فامیلی پسره نداشت که تو اون موقعیت شوهر کردن مادر بخوان مواظبش باشن اینستاشو چک کنن که دختر ناپدریش به دادش برسه!

اصلا وقتی از محضر اومدن خونه دوماد چرا ساره بیات به کلفته گفت زهره جون یه قرص بمن بده مگه انقدر اشنا شده بود با اونا همون فوریت

چرا بابای عروسم اونجا بود؟ 

یعنی رفتن خونه بابای عروس! ولی اسماعیل مهرابی بهش گفت الان اومدی خونه خودت مگه شوهرش براش خونه خودشو بعد مرگش نزاشته بود تو کوچه که نبوده خونه خودش بوده دیگه!

اینجای فیلم نامفهوم بود کلا...

بعد قاتله چه علم غیبی داشت دختره مرده اد همون ساعت خونه خانومه بیاد بزنه صاف بکشدش🤔🤭😅

بازی پسره زنه هم خیلی بیخود بود وقتیکه دختره را دید که کشته شده 

یجوری عکس العمل داشت مثلا انگار یه پیشی بیاد بزنه یه گلدونو بشکنه خاکاش  بریزه زمین 

اصلا واقعی نبود که با یه مقتول غرق در خون رو مبل خونش روبرو بشه🤭🤭🤭

قشنگ تابلو معشوق تابان تعقیب کرده کشتتش

چون تابان گفت داره میره المان با عشقش ازدواج کنه حتما یکی که از قبل عاشق تابان بوده وقتی فهمیده تعقیبش کرده تو خواب کشتتش..

اگر مهیار قاتل بود باید خسرو را میکشت