2777
2789

میخوام واقعا بتونم ببینمش و باهاش صحبت کنم 

اگ کسی تجربه داره بیاد

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

توی خواب رفتن رو نمیدونم اما از طریق تله پاتی میتونی پیعامتو بهش برسونی

یا بهش دستور بدی

نیاز ب تمرین داره

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

توی خواب رفتن رو نمیدونم اما از طریق تله پاتی میتونی پیعامتو بهش برسونییا بهش دستور بدینیاز ب تمرین ...

چطور میشه انجام داد خلاصه میگی

روش گوگل بدردم نخورد

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور میشه انجام داد خلاصه میگیروش گوگل بدردم نخورد

اول شخص مورد نظرتو تجسم میکنی که روبروت نشسته تمام اجزای صورتش کاملا حسش میکنی بعد تصور میکنی از چشم سومت به چشم سومش یه خط به هم وصلشون میکنه، بعد درخواستتو میگی، یا بهش میگی باهام تماس بگیر، بهم پیام بده یا هر چیزی که بخوای بهش بگی 

تمرین زیاد میخواد 

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

اول شخص مورد نظرتو تجسم میکنی که روبروت نشسته تمام اجزای صورتش کاملا حسش میکنی بعد تصور میکنی از چشم ...

من تصویر سازیم قویه دردارو رو بدن حس میکنم حتی تو فیلم

ولی انگار این یکم پیچیده س 

خودت امتحان کردی جواب داده؟

من تصویر سازیم قویه دردارو رو بدن حس میکنم حتی تو فیلمولی انگار این یکم پیچیده س خودت امتحان کردی جو ...

تا حدی بله میشه القای ذهنی کرد

عزیزم میتونم یکی دوتا سوال بپرسم ازت شما حس ششمی ؟ زیاذ وقتتونمیگیرم

سلام بله بپرسید 

کوتاه لطفا 

باشه عزیزم مرسیمیشه بگی ر حسی بهم داره؟ از مشخصاتشم بگی لطفاً

خوش مشربه، احیانا قد بلند و خوش هیکل اینا نیس؟ اینجور ب ذهنم افتاد 

گاهی میره تو خودش شناختش سخته راز زیاد داره احتمالا درونش با بیرونش فرق داره مشکلاتشو پشت لبخندش مخفی میکنه 

اروم و نجیبه

حس خوبی بهش دارم ..

بین ۲۷ تا ۳۵ سنش

حسش بیشتر دوستانه ست عشقی نیس

سوال بدی نپرسید من مشکل دارم یاد زندگی خودم افتادم 

یاد همه مشکلاتم

وقتی میبینم یکی دیگه با زنش همچین کاری میکنه قلبم آتیش میگیره

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

سوال بدی نپرسید من مشکل دارم یاد زندگی خودم افتادم یاد همه مشکلاتموقتی میبینم یکی دیگه با زنش همچین ...

بله با توجه با تاپیکها و صحبتتون متوجه شدم مشکل دارید 

انشالله حل بشه 

ولی بازم تاپیکاشو ندیده قضاوت نباید کرد 

این اقا بیماری داشت شکسته بود 

شاید همسر قبلیش به این دلیل ترکش کرده 

یا همسر خوبی نبوده 

با این جمله دلشو شکوندی خب

بله با توجه با تاپیکها و صحبتتون متوجه شدم مشکل دارید انشالله حل بشه ولی بازم تاپیکاشو ندیده قضاوت ن ...

یا شاید توی سایتی اومده ک دیده عمدتا خانم هستن و احساسی با قلبی رئوف

و میتونه با مظلوم نمایی کسانی رو متوجه خودش بکنه

نمیدونم چند سالته عزیزم 

ولی یا خییییلی مهربونی ❤😘

یا زیادی زودباوری

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

یا شاید توی سایتی اومده ک دیده عمدتا خانم هستن و احساسی با قلبی رئوفو میتونه با مظلوم نمایی کسانی رو ...

همه چیزو درنظر بگیر بعد حرف بزن لطفا 

خودت متوجه نمیشی ولی تک تک حرفات قضاوته 

من چیزی نگفتم چطور همچین برداشتی ازم کردی مشخصه زود قضاوت میکنی 

از مشکلاتت خسته و ناراحتی درک میکنم ولی ناراحتیتو سر دیگران خالی نکن  

براساس سنتون ک درج شده باید پخته تر از این حرفا باشید

همه چیزو درنظر بگیر بعد حرف بزن لطفا خودت متوجه نمیشی ولی تک تک حرفات قضاوته من چیزی نگفتم چطور همچی ...

💔عذر میخام