2777
2789

دنبال بهونه میگرده حالمو بگیره

باز قبلاً ناراحتم میکرد سریع ناز می‌کشید

الان نه

چشه این مرد

یک ماهه دارم هی سعی میکنم درک کنم و میگم شرایطمون خیلی سخت شده فشار روش زیاد شده

اما آدم دیگه انقد خر اخه؟!؟ملاحظه زنتو هی ببینی هی استفاده کنی؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوضاع اقتصادی نیست؟

والا دو ساله ازدواج کردیم از اول داغون بودیم ولی الان فشار بیشتر شده چون می‌خوایم بریم خونمون و از طرفی فکرمون درگیر مهاجرته

ولی به طور غیر عادی داره اعصابمو هر دفعه که می‌بینمش یا تلفنی حرف می‌زنیم به هم میریزه

بچه نیار پدرمنم همین بود الان شده سگ بددهنم هست هر کی رو دوست داری بچه نیار گناه داره بچه شایدم خوب ...

فعلا که اصلا برنامشو نداره

به این فکر میکنم تخمک فریز میکنم ۳۵ سالگی بچه دار شم

والا دو ساله ازدواج کردیم از اول داغون بودیم ولی الان فشار بیشتر شده چون می‌خوایم بریم خونمون و از ط ...

بسلامتی کجا انشالله میخواید برید

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

کسکم هر چقدر بمرد فضا بدی و سرتو خم کنی اون بیشتر میتازونه

بهترین کار ممکن اینه بشینی باهاش حرف بزنی و ببینی چشه مطمئن باش همسرت منطقی باشه درکتون میکنه و رفتارشو تغییر میده

ولی اگه ببخشید گاو تشریف داشته باشه این کارا فایده نداره واسه شکوندن شاخش باید بی محل کنی و مثل خودش رفتار کنی تا بفهمه و درک کنه 

فعلا که اصلا برنامشو ندارهبه این فکر میکنم تخمک فریز میکنم ۳۵ سالگی بچه دار شم

از اینا سر در نمیارم چون هنوز دخترم ولی بدون شوهرت آدم نشد بچه رو ولش کن خودت بکشی کافیه تا دیگه که بی گناهه بکشه

کسکم هر چقدر بمرد فضا بدی و سرتو خم کنی اون بیشتر میتازونهبهترین کار ممکن اینه بشینی باهاش حرف بزنی ...

یه چند باری بهش گفتم سگ شدی البته مودبانه

بهم میگه ای وای من دست خودم نیست گند میزنم بهم بگو من متوجه نیستم تو باغ نیستم

اولا بهش میگم بازم همینه دوما مرد آخه خودت مگه شعور نداری؟!

یه چند باری بهش گفتم سگ شدی البته مودبانهبهم میگه ای وای من دست خودم نیست گند میزنم بهم بگو من متوجه ...

هووووف کاملا درکت میکنم واقعا خیلی کسل کننده و سخته منم تو همچین شرایطی بودم ، بعضی از مردا تو همچین مواقعی مثل یه بچه میشن بی منطق ، زبون نفهم ، لجباز و یکدنده

اگه هیچ تکنیکی کارگشا نبوده بهترین کار اینه بزنی ب بیخیالی گرچه میدونم خیلی سخته 

هووووف کاملا درکت میکنم واقعا خیلی کسل کننده و سخته منم تو همچین شرایطی بودم ، بعضی از مردا تو همچین ...

چون هنوز دو ساله ازدواج کردم اونقدری راههای مختلف رو نرفتم

پیشنهادات غیر از بی خیالی چیه؟هر چند بی خیالی هم زیاد برام سخت نیست😅

چون هنوز دو ساله ازدواج کردم اونقدری راههای مختلف رو نرفتمپیشنهادات غیر از بی خیالی چیه؟هر چند بی خی ...

عزیزم بهترین کار اینه با مشاور حرف بزنی و با همسرت بری 

دوما اگه شرایطش رو نداری بهترین کار اینه رو خودت کارکنی تا بتونی تشخیص بدی تو همچین مواقعی چه رفتاری از خودت نشون بدی

چون هنوز دو ساله ازدواج کردم اونقدری راههای مختلف رو نرفتمپیشنهادات غیر از بی خیالی چیه؟هر چند بی خی ...

وبعلاوه اون حرفایی ک زدم 

اگه میخوای تو زندگیت موفق باشی 

همه چیزتو نریز ب پای همسرت اینو بعدها میفهمی 

چون مردا یه روزی پشیمونت میکنن از اون همه خوبی

نمیگم خوب نباش چرا اتفاقا خوب باش ولی خودت اولویت زندگی خودت باش و ۱۰۰تو هیچوقت رو نکن