2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد برای اولین بار منو خیلی بد زد

| مشاهده متن کامل بحث + 3431 بازدید | 70 پست

طرز ساخت نی نی سایت رو به ما هم یاد بده

بعدم دیروز ساختی!!!!!

سالی که نکوست از بهارش پیداست 

صداقتت منو کشته

😕😕😕

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طرز ساخت نی نی سایت رو به ما هم یاد بده بعدم دیروز ساختی!!!!! سالی که نکوست از بهارش پیداست&nbs ...

😂😂😂ب مونا تهرانی باید بگم😂

تاپیک قطره چکونی زدی واست گزارش میزنم😊وقتی احترام نمیذاری انتظار احترامم نداشته باش
چرا همه مردا کتک میزنن جدیدا؟از10تا تاپیک نصفش کتک کاریه

آخه مد شده

مردم به روز هستن 

مثل ما که نیستن همش تاپیکهای تکراری بزنن

😂😂😂

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

برای بددلی شوهرت باید بری مشاوره...

امروز هم بهش کم محلی کن...به خانواده ها نگی بهتره...چون اونا کاری از دستشون برنمیاد فقط اوضاع بدتر میشه

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼
مشاور تنهایی فایده نداره ..قبلا رفتم گفته اونم بیاد حرفای  اونم  بشنوم 😥😥😥دیگه خست ...

استارتر لطفا بگو برام سوال شد واقعا . تاریخ عضویتت مال مهر ۹۶ هست@!! چطور دیروز ساختی؟

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
با ایمیل اومده بوده شماره نداده بوده کاربریش غیر فعال بوده 😁

نمیدونم قبلا ساخته بودم چند باری ولی چون دانشجو بودم کار نکردم ولی دیروز دوباره ازم شماره و رمز و اینا خواست تازه بار اول دیروز تایپیک زدم که سند شد فکر میکنم