2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد برای اولین بار منو خیلی بد زد

| مشاهده متن کامل بحث + 3431 بازدید | 70 پست
تجویزکننده کی بودی تو 😂😂😂 مثلا اگه واسه سرماخوردگی بود طلاق تجویز نمیکردی

من اول نگفتم تجویز،اون دوستمون گفت تجویز منم حرف اونو تکرار کردم 

اگه قرار باشه من تقدیرم سیب لباتو چیدن باشه..... واست بهشتم از دست میدم
من اول نگفتم تجویز،اون دوستمون گفت تجویز منم حرف اونو تکرار کردم 

برای خنده گفتم عزیزم 

انقد خندیدم که دوتا بچم از خواب بیدار شدن!

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب رفتیم عید دیدنی همکارش اونم خیلی شوخی میکرد همه میخندیدن منم خندیدم خوب تومدیم خونه میگه انگار بدت نیومده کلی باش بگو.بخند کردی گفتم حرف دهنتو بفهم گفت تو بفهم  چه کار میکنی تا سنگین نشنوی گفتم تو خودت حتما فکرت کثیفه که به همه دید بد داری دیگه زدم

من 7ساله با شوهر بددل زندگی میکنم..  یه مدت طولانی هرچی میگه باید بحرفش کنی.. من میرفتم بیرون ب ...

خدا کنه برای منم جواب بده واقعا نیتونم نه به نبودنش فکر کنم نه میتونم این رفتارشو.تحمل کنم

استارتر چند سالته و شوهرت چند سالشه و دانشجو هستی دانشگاه میری شوهرت مشکل نداره؟

من 31 سالمه شوهرم 45 سالشه نه خودشم دانشگاه تدریس میکنه  دوست داره درسمو.ادامه بدم

خدا کنه برای منم جواب بده واقعا نیتونم نه به نبودنش فکر کنم نه میتونم این رفتارشو.تحمل کنم

فقط صبرزیاااااد میخواد. نگاه به خوبیای دیگش کن تا تحمل این رفتارش اسون باشه.. من شوهرم ازهمه لحاظ خوبه. اما بددله واین مشکل خیلی بزرگیه.. اما چون دوسش داشتم تحمل میکنم.. حتما مشاوره طولانی باید بری.. یه برنامه ریزی درست انجام بده و شروع کن توکل بخدا همچی درست میشه

من 31 سالمه شوهرم 45 سالشه نه خودشم دانشگاه تدریس میکنه  دوست داره درسمو.ادامه بدم

ربطی به اینا نداره . همسرت اگه اینقدر بد دله یکی از جاهایی که استرسش رو بیشتر میکنه همین محیط کار و دانشگاه و این جاهاست.

عجیبه که اینجا مشکل نداره !

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
فقط صبرزیاااااد میخواد. نگاه به خوبیای دیگش کن تا تحمل این رفتارش اسون باشه.. من شوهرم ازهمه لحاظ خو ...

انشالا مرسی مهربون از راهنماییت..یه سری درد و دلا هست ادم روش نمیشه با نزدیکاش داشته باشه اما وقتی مهربونایی مثل شما اینجا راهنمایی میکنیین خیلی دل ادم اروم میشه

انشالا مرسی مهربون از راهنماییت..یه سری درد و دلا هست ادم روش نمیشه با نزدیکاش داشته باشه اما وقتی م ...

قربونت.. چون خودم همین تجربه رو داشتم و دیدم شماهم هنوز عاشق شوهرتی.. گفتم همین کارایی که کردم رو به شماهم بگم