سلام بچه ها من دیروز نی نی سایت ساختم هنوز اینجا کسی رو نمیشناسم.دیروز یه تایپیک داشتم که شوهرم بد دله خیلی ...دیگه همش سر این جریان مشکل داشتیم با هم..دیشب بازم دعوامون شد برای اولین با کتکم زد ...خیلی حالم بده نمیدونم باید چه کار کنم. اصلا دوست ندارم خانوادهامون بدونن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دیشب رفتیم عید دیدنی همکارش اونم خیلی شوخی میکرد همه میخندیدن منم خندیدم خوب تومدیم خونه میگه انگار بدت نیومده کلی باش بگو.بخند کردی گفتم حرف دهنتو بفهم گفت تو بفهم چه کار میکنی تا سنگین نشنوی گفتم تو خودت حتما فکرت کثیفه که به همه دید بد داری دیگه زدم
خدا کنه برای منم جواب بده واقعا نیتونم نه به نبودنش فکر کنم نه میتونم این رفتارشو.تحمل کنم
فقط صبرزیاااااد میخواد. نگاه به خوبیای دیگش کن تا تحمل این رفتارش اسون باشه.. من شوهرم ازهمه لحاظ خوبه. اما بددله واین مشکل خیلی بزرگیه.. اما چون دوسش داشتم تحمل میکنم.. حتما مشاوره طولانی باید بری.. یه برنامه ریزی درست انجام بده و شروع کن توکل بخدا همچی درست میشه
فقط صبرزیاااااد میخواد. نگاه به خوبیای دیگش کن تا تحمل این رفتارش اسون باشه.. من شوهرم ازهمه لحاظ خو ...
انشالا مرسی مهربون از راهنماییت..یه سری درد و دلا هست ادم روش نمیشه با نزدیکاش داشته باشه اما وقتی مهربونایی مثل شما اینجا راهنمایی میکنیین خیلی دل ادم اروم میشه