2777
2789
عنوان

فرق قهوه عربیکا و روبوستا چیه

82 بازدید | 16 پست

من برم قهوه بیرون بر بگم ازینا میخوام نمیخندن بهم؟😂

چند درصدو ایناشو چی بگم؟

اصلا سینگل دبل چیه؟؟

هیچوقت به خاطر اینکه این مدل قهوه هارو نمیدونم نرفتم ازین قهوه فروشیا قهوه آماده بیرون بر بخرم بااینکه خیلی دوس دارم

اونایی که میرین بیاین راهنمایی کنین فرقاشو بگین 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی🥹

برو خودشون راهنماییت میکنن

فقط می‌دونم عربیکا گرونتره و کافیینش بیشتره موقعی که قهوه می‌خری آسیب کنن ازت میپرسن

وقتی به شات قهوه می‌خری این چیزا رو نمیپزسن

سینگل تو یه شات یه پیمونه قهوه داره ،دبل دو پیمانه یکم غلیظ تر و خوشمزه تره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بلد نیستم پودر قهوه میگیرم خودم درست میکنم

منم پودر قهوه دارم خونه

اما بیرون بر خیلی باکلاسه دوس دارم امتحان کنم😂

روبوستا کافئینش خیلی بالاس عربیکا طعمش ترشتره و کافئین پایین 

شما باید بگی برات هفتاد سی بزنه یعنی ۷۰ درصد روبوستا ۳۰ درصد عربیکا چون زیاد اهل قهوه نیستی

اسپرسو دبل یعنی تو سبد اسپرسو ساز به اندازه دوشات قهوه پودر می ریزن 

اسپرسو تک یعنی به اندازه یک شات 

برو خودشون راهنماییت میکننفقط می‌دونم عربیکا گرونتره و کافیینش بیشتره موقعی که قهوه می‌خری آسیب کنن ...

چی میپرسن مثلا؟باید چی جواب بدم؟هیچ اطلاعااتی ندارم😣

روبوستا کافئینش خیلی بالاس عربیکا طعمش ترشتره و کافئین پایین شما باید بگی برات هفتاد سی بزنه یعنی ۷۰ ...

برای منی که تازه میخوام شروع کنم و کافئین پایین بخوام باید بگم چ نوع قهوه ای بدین؟

برای منی که تازه میخوام شروع کنم و کافئین پایین بخوام باید بگم چ نوع قهوه ای بدین؟

برات سرچ کردم ،فرق چندانی ندارن احتمالا خودتم متوجه نخواهی شد با شکلات تلخ هم سرو میشه پس ذهنت رو درگیر نکن سفارش بده لذت ببر

سینگل پودر قهوه اش کمتر از دبل هست خواستی دفعات اول سینگل سفارش بده ولی دبل بهتره و طعم غنی تر داره

• طعم: عربیکا طعم ملایم و شیرین‌تر با نت‌های میوه‌ای دارد، در حالی که روبوستا طعم قوی‌تر و تلخ‌تر با نت‌های خاکی و مغزدار دارد.
  • میزان کافئین: روبوستا حاوی دو برابر کافئین بیشتر نسبت به عربیکا است.
  • مکان کشت: عربیکا بیشتر در مناطق مرتفع و روبوستا در مناطق پایین‌تر و گرم‌تر کشت می‌شود.
  • شکل دانه: دانه‌های عربیکا بلندتر و خمیده‌تر هستند، در حالی که دانه‌های روبوستا گردتر و صاف‌تر هستند.
  • مقاومت به بیماری: روبوستا مقاوم‌تر به بیماری‌ها و شرایط آب و هوایی سخت‌تر است.
  • قیمت: عربیکا به دلیل کیفیت بالاتر و طعم مطلوب‌تر، معمولاً گران‌تر از روبوستا است.
  • تولید جهانی: حدود70% تولید قهوه جهان از عربیکا و 30% از روبوستا است.