2777
2789

امسال رتبم شد۱۹۰۰۰ مشاوری که رفتم یه روز چند تا رشته داد یه روز چند تا دیگه آخر لغو کردم ولی چون به آموزش و پرورش وصله میگه باید پولم کامل بدی اولش هم نگفته بودن قراره پول بگیرن استرس و ناراحتم برا رتبم به طرف بیشعوری اینا یه طرف دیگه میگه باید پولم بدی آخه ندارم از کجا بدم خیلی فشار رومه ای کاش خانواده پولداری داشتم

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکش اومدم عزیزم جان بگو خوشگلم

گفتم دیگه

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

مشاوره صلواتی ک نبوده چطور نمیدونستی باید پول بدی عزیزم با خانوادت صحبت کن پولش رو بدید مشاورت هم کا ...

وقتی داخل مدرسه و مربوط به اموزش و پرورش باشه شما فکر نمیکنید رایگانه نباید اول میگفتن انقدر هزینه میگیریم تا این مشکلات پیش نیاد

مشکلتون رو من متوجه نشدمایشون با شما هماهنگ کرده بودن کل پول رو بگیرن؟ایا کار براتون انجام دادن؟

انجام نداده بودم

داخل مدرسه و مربوط به اموزش و پرورش هس اصلا نگفته بودن پول میگیرن

حرص نخور گلم باید پولشو بدیمیتونی بهش بگی بله مشاور جان پولتو میدم ولی فعلا دستم خالیه یه مهلت ازش ب ...

آخه انتخاب رشته نکرده که برام آخه وقتی پول ندارم چطور بدم

چرا باید پول مفت بدی؟؟من الان از دوتا مشاور پرسیدم خیلی هم خوب جوابم رو دادن اصلا هم نگفتن پول میخوا ...

نکرده فقط اسمم ثبت کرده

۱.۵میلیون سامانه مشکل داشت هر بار یه چیز اورد پولم ندارم آقا من نمی‌خوام خب

نکرده فقط اسمم ثبت کرده۱.۵میلیون سامانه مشکل داشت هر بار یه چیز اورد پولم ندارم آقا من نمی‌خوام خب

خب نده بابا ی حرف مفتی واسه خودش زد 

اصلا خیلی محکم بگو شما منو فقط ی راهنمایی کردید برام انتخاب رشته که نکردید چرا باید۱.۵پول بدم 

الان همه مشاورا تو این تایم راهنمایی میکنن بعد اکر دانش اموز خواست ثبت نام میکنه پیششون برا انتخاب رشته

خب نده بابا ی حرف مفتی واسه خودش زد اصلا خیلی محکم بگو شما منو فقط ی راهنمایی کردید برام انتخاب رشته ...

اخه وصله به آموزش و پرورش می تریم برام سابقه درست شه