2777
2789
عنوان

روانشناس ها چقدر پولکی شدن

157 بازدید | 25 پست

آدم میره درمان کنه با یه مشت پول پرست رو به رو میشه

امروز رفتم همین جلسه اول برگشته میگه باید تست بدی تست هاش هم ۳ ملیون بود

تازه بیشتر از تایم هم طول داد جلسه رو و پول اونم گرفت خوب اگر بیشتره می گفتی

کاش اون پول بیشتره تایم رو نداده بودم

پول جلسه رو از قبل داده بودم لعنتی ها همون اول هم پول رو میگیرن

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

الان دیگه کی پولکی نیست

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

من اعتقادی ندارم به روانشناسا

مگه دیگه طرف خیلی خیلی نیاز داشته باشه 

اکثرشون هم اصلا سواد نداره از هر دانشگاهی رسیدن واسه خودشون مطب زدن 

اگه بدونی چقدر خودشون کمبود و مشکل دارن زندگی خودشونو نمیتونن درست کنن من حداقل از زندگی ده بیست تاشون خبر دارم فکر کن خود روانشناس سالی یه بار خودکشی میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اعتقادی ندارم به روانشناسامگه دیگه طرف خیلی خیلی نیاز داشته باشه اکثرشون هم اصلا سواد نداره از هر ...

منم بعد از ساااالها مراجعه و کلی پول خرج کردن تقریبا به همین نتیجه رسیدم... بخصوص اگر باهوش باشی ۹۹ درصد روانشناشان عملا کاری برات انجام نمیتونن بدن چون اونچه به ذهن کم هوش یا متوسط اونها رسیده خیلی وقت قبل به ذهن خودت رسیده و اجراش کردی یا میدونی اجرا کردنش فایده نداره!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من اعتقادی ندارم به روانشناسامگه دیگه طرف خیلی خیلی نیاز داشته باشه اکثرشون هم اصلا سواد نداره از هر ...

بعد هم ذره اطلاعاتشون رو عموما قطره‌چکانی به دستت میرسونند!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

پول گرفتن تو روانشناسی خودش جزویی از مراحل درمانه ، اینکه ذهنت آگاه میشه به این که من ۴۵ دیقه وقت دارم که هرچی که نیازدارمو بگم و باید کله تمرکزم اینجا باشه و کارکرد بهتری داشته باشم

روانشناس پول نگیره بعد سه جلسه میشه مثل دردو دل با دوست

بعدش ی روانشناس تا برسه ب کلینیگ زدن خیلی هزینه کرده مطالعه کرده وقت گزاشته 

هرچند که روانشناس زردم زیاد شده و باید آگاهانه انتخاب کتی

واقعا اغلبشون ادمهای کاملا متوسط و حتی ضعیفی بودند در درس خوندن. به زور دگنک روانشناس شدند!

من دونستم حرف روم اثرنداره مستقیم رفتم روانپزشک . ولی میگن کنارش رواندرمانی هم بایدرفت که من هزینه ا ...

من اول روانپزشک رفتم بهم گفت تو نه نیاز به مشاوره با من داری نه روانشناس 

کلا بعضی ها احتیاج به مشاوره ندارن

حالا همه یاد گرفتن زرتی میرن

یکی از نزدیکان من رو زن تراپیست که دکتر هم بود بند کرده بود بهش میدونست طرف متاهل هستا ولی باهاش قرارای خارج از جلسه میذاشت و میبرد مهمونی هایی که دوستای مشکل اخلاقی دارش بودن و مشروب و همه چی هم بود

منم بعد از ساااالها مراجعه و کلی پول خرج کردن تقریبا به همین نتیجه رسیدم... بخصوص اگر باهوش باشی ۹۹ ...

واقعا شما هم خیلی مراجعه کردی؟راستش منم زیاد این روانشناس اون روانشناس کردم با اینکه هزینه هاش هم سنگین بود برام ولی نتیجه ای که می خواستم نگرفتم

آخریش هم همین عوضی امروز

اصلا هم براشون مهم نیست طرف حالش بده

با چه حال بدی رفتم فقط پول گرفته گوش داده بعدم میگه باید تست بزنی که بتونم باهات کار کنم اونم ۳ ملیون فقط پول تستش

درسته روانشناس زرد زیاد شده ، اما تراپی رفتن میتونه زندگی آدمو نجات بده و آدم اینو نمیفهمه تا وقتی که یک ترامیست خوب نداشته باشه ب مرور تاثیرشو میبینی تو کله جنبه های زندگیت 

انتخاب ی روانشناس خوب مثل انتخاب ی دکتر خوب برای جراحیه حساسه

و اینم بگم روانشناسم ی آدم معمولیه با هزار تا مشکل شخصیو خانوادگی اما این قرار نیست که مشکلاتشو بیاره تو اتاق درمان رو مراجعش فرافکنی کنه که، مگه دکترا مریض نمیشن ، روانشناسم  افسرده میشه ، طلاق میگیره، دعوا میکنه 

پول گرفتن تو روانشناسی خودش جزویی از مراحل درمانه ، اینکه ذهنت آگاه میشه به این که من ۴۵ دیقه وقت دا ...

مگه من گفتم پول نگیزه

این عملا دزدی بود

خوب تویی که با تست می خوای کار کنی اولش بگو نه اینکه وقت و پول طرف رو بگیری بعد بگی باید تست بدی بعدش کار کنم باهات

یا تایم جلسه تموم شده بگو پولش جداست نه اینکه بشینی حرف زدن آخرش بگی

عملا دزدن

من با چت جی پی تی صحبت میکنم این چند ماه اخیر یه حرفایی میزنه در مورد ادما که تراپیست عمرا به ذهنش ب ...

مثلا چی میگه... یکی دو تا مثال بزن