2777
2789
بعد بگید فمنیسم نیاز نیسبعد بگید نهههههه دخترا که ازادنکو ازادی؟؟؟بنده ی خدا کل جوونیشو نابود کردن ب ...

پدر و مادرش این کارو کردن ربطی نداره وگرنه دیگه این دوره کسی اینجوری نیست 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

پدر و مادرش این کارو کردن ربطی نداره وگرنه دیگه این دوره کسی اینجوری نیست

چ ربطی داره؟

خیلیا اینجورین تو شهرای کوچیک

22 سالمه ماما هستم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ ربطی داره؟خیلیا اینجورین تو شهرای کوچیک

دیگه توی شهرای کوچیک این موضوع جا نیفتاده چیکار میشه کرد نمیشه که با بلندگو بری داد بزنی تا درست بشن 

کلا شهر و روستاهای کوچک دیرتر فرهنگشون تغییر می‌کنه 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

دیگه توی شهرای کوچیک این موضوع جا نیفتاده چیکار میشه کرد نمیشه که با بلندگو بری داد بزنی تا درست بشن ...

خیلی ببخشید فمنیسم برای هموناس ن برای شهرای بزرگ که فرهنگشو دارن😐

22 سالمه ماما هستم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂

بعد بگید فمنیسم نیاز نیسبعد بگید نهههههه دخترا که ازادنکو ازادی؟؟؟بنده ی خدا کل جوونیشو نابود کردن ب ...

عزیژم خیلی دردناکه 🙂💔من ادم فمینیست نیستم ولی پدرم دلم میخاد سلاخی منم

فیلم ملی و هزار راه نرفته اش دیدی؟پدرم همون شخصیت داره 

خیلی روانیه

من ۱۹ ۵ ماه دیگ ۲۰ میشم چون میلی به ازدواج ندارم میترسم از بقیه عمرم که حروم شه همینجوری

از ۱۶ سالگیم ترک تحصیل کردم

نر های مادر(جنده) فاکر بی غیرت،، درخواست ندین (مقصد فقط افرادیه که درخواست میدن نه عموم)🫵مگه جای مغز عن ریختن تو کله هاتون انقدر خر هستید باز درخواست میدین 

خیلی ببخشید فمنیسم برای هموناس ن برای شهرای بزرگ که فرهنگشو دارن😐

😂😂

شما بری شهر کوچیک این حرفارو بزنی اصلا خیلی معذرت میخام انقدر انگ به آدم میبندن که مگه به این راحتی تغییر می‌کنن خیلی سختن خیلییییی 

دیگه چه میشه کرد آبجی 

دقیقا ، کاری کردن که از زندگی هیچی نفهمیدمهمیشه گوشه گیر و منزوی یا داشتم از غم گریه میکردم

اگه این کارا نمیکردن اعتماد بنفس بالا داشتی در میومدی تو جامعه یه شوهر خوب تور میکردی

نر های مادر(جنده) فاکر بی غیرت،، درخواست ندین (مقصد فقط افرادیه که درخواست میدن نه عموم)🫵مگه جای مغز عن ریختن تو کله هاتون انقدر خر هستید باز درخواست میدین 

😂😂شما بری شهر کوچیک این حرفارو بزنی اصلا خیلی معذرت میخام انقدر انگ به آدم میبندن که مگه به این را ...

دقیقا .... باید چادرم بپوشم 

متنفرم از چادر

عزیژم خیلی دردناکه 🙂💔من ادم فمینیست نیستم ولی پدرم دلم میخاد سلاخی منمفیلم ملی و هزار راه نرفته اش ...

عزیزم برو یه حرفه ای یاد بگیر از دست بابات فقط فرار کن

برو سر کااار نزار بقیه جوونیت به باد بره

دقیقا .... باید چادرم بپوشم متنفرم از چادر

خب همین دیگه همین اجبارای چرت باعث زده شدن شما شده 

ای کاش این اجبارها نبودن

ببین عزیزم یه حرفه پولساز یاد بگیر

یا کنکور بده یا با سوابق تحصیلی انتخاب رشته کن برو یه شهر دیگه

اگر رفتی سر کار میتونی بری تهران مثلا خوابگاه ازاد بگیری... هزینشم زیاد نیس ک نتونی بدی شاید مثلا ماهی 3 تومن بدون رهن بهت خوابگاه بدن

فقط از بابات دور شو

عزیزم برو یه حرفه ای یاد بگیر از دست بابات فقط فرار کنبرو سر کااار نزار بقیه جوونیت به باد بره

خیلی دلم میخاد بخدا نمیشه

پول نمیده هزارتومنیم نمیده

باید کرایه بدم برم شهر دیگه اموزشا ببینم یا شهریه کلاس

همیشم میگه اگه از در خونه بیرون برید پاهاتون قلم میکنم 

حتی مریض میشیم جرعت نداریم بریم دکتر

کاش بمیره

خیلی دلم میخاد بخدا نمیشهپول نمیده هزارتومنیم نمیدهباید کرایه بدم برم شهر دیگه اموزشا ببینم یا شهریه ...

عزیزم با سوابق تحصیلی همون معدلت انتخاب رشته کن برو

😐😐😐برو یه شهر دیگه دولتی قبول میشی

ببین عزیزم یه حرفه پولساز یاد بگیریا کنکور بده یا با سوابق تحصیلی انتخاب رشته کن برو یه شهر دیگهاگر ...

بهترین راهم دانشگاه رفتنه یکم سختع ولی خیلی تو فکرش افتادم چند روزه میخام حتما اقدام کنم برم دعا کن برام😭😔فقط من برم راحت میشم

یسری کارا از تو گوشی یاد گرفتم حتما میتونم اونجا انجام بدم یا سرکاری برم  خیلی کارم راحت تر میشه از این شهر لعنتیم برم

شبیه روستا همه همو میشناسن داغونه کلا

عزیزم با سوابق تحصیلی همون معدلت انتخاب رشته کن برو😐😐😐برو یه شهر دیگه دولتی قبول میشی

دیپلم ناقص هستم عزیزم🥺😔