2777
2789

من هیچی بلد نیستم

بعد گفت فلان جا بریم؟(یه کافه خیلی شیک بود)

گفتم بلد نیستم

گفت میام دنبالت.لوکیشن بده.من ندادم گفتم فلان جا وایمیسم بیاین

اینا هیچی

اصلا نمیدونم چی بگم چی بپرسم.چطوری رفتار کنم

اصلا چقدر بشینم؟دوباره باهاش برگردم یا بگم نه خودم میرم

هزار تا کلاس پیش از ازدواج رفتم ولی بازم قفل میکنم وهییچی یادم نمیاد 

اصلا تجربه یه چیز دیگست

یادش بخیر من وهمسرم اینقدر رفتیم بیرون وخونه باهم حرف زدیم وشعار دادیم

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا دستپاچگی نداره که کاملا برنامه ریزی شده پیش برو با اسنپ برو با اسنپ برگرد ۴۵ دیقه کافیه سوالایی د ...

مشاورم گفت با ماشین خودش برو که کامل تو ترافیک عصبی بودنشو 

رانندگیشو 

طرز رفتار با خانوم

حیا و...

رو ببینی بیای بگی

ارهولی نمیدونه من ازدواج کردم.واسه اینم معضل دارممیخوام تو قرار دوم بگم

اره تو قرار دوم بهتره

فقط نزار برای قرارهای آخر

اینجوری پسره فکر میکنه ک حتما میخواسته منو وابسته خودش کنه بعد بگه گذشته شو

اگر بار اولت نیست و طرف نمیشناسی با ماشینش نرو 

یعنی یا شناخت اولیه داشته باش از جهت امنیتش میگم

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
یادش بخیر من وهمسرم اینقدر رفتیم بیرون وخونه باهم حرف زدیم وشعار دادیم

چند جلسه و چند ساعت شد حدودا ؟و اینکه این حرفها فایده داشت؟

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
اگر بار اولت نیست و طرف نمیشناسی با ماشینش نرو یعنی یا شناخت اولیه داشته باش از جهت امنیتش میگم

از ماشینش تا اونجا فکر کنم ده دقیقه راهه

میرم که ببینم رفتارش با خانوم و...چیه

من مجبورم همه چیزو محک بزنم نمیتونم اینبارم ریسک کنم