2777
2789

من پارسال قلمچی ثبت نام کردم و کتاباشو گرفتم ولی حقیقتا دووم نیاوردم و تو این یه سال هزار بار افسرده شدم و کلا داغون بودم و نشد بخونم 

حالا مامانم دقیقه یبار: 

ما ۹ میلیون پول ثبت نام دادم از فلان جا فلان کتابو گرفتیم توعم گل کاشتی بس که قبول شدیو.....

نه یه بار نه دو بار سوراخ شدم خداوکیلی بسه دیگه اهههههه

And if death was coming for you ,l'd give my life for you

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب هزینه میکنن ازتون توقع دارن دیگه

از سال96کاربر نی نی سایتم... دیگه شماره ایی نمونده که باهاش عضو نشده باشم... من یک کاربر بی آزارم تروخدا اذیتم نکنید چرا هی کاربریمو حذف میکنید.دست از سرم بردارید... من یک خانوم باشخصیتم... 

چقد مامان من بود پارسال با رتبه 6 7 هزار تو گند تو فلان تو بهمان نتیجه مهندسی کامپیوتر ازاد تهران مرکز درسته خوب نشد دانشگاهم ولی تاپ ترین مهندسیو اوردم

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

بعد میگن چرا انقد افسردگی زیاده تو قشر نو جوان.

توقع والدین 

قبولی دوستان

فشار امتحان

تاصبح نخوابیدن و خوندن امتحان و خراب کردن اون

فشار معلم و مدیر

فشار فامیل 

و.....

سلام.من کاربر مرد هستم🧔🏼🧔🏼🧔🏼

برا اینکه اینارو نگن باید موقعی میخوان خرج کنن براشون واقعیت ها رو بگی🤣مثلا من همش میگفتم کنکور امسال میگن خیلی سخت میشه،هی می‌خوندم غر میزدم که درسا سخته انقد خودمو پر از غصه و تو فشار نشون دادم که دیگه دلشون نیومد غر بزنن تازه میگفتن خودت اذیت نکن تا هرجا تونستی 🤣