2777
2789

باهم مشکلات داریم اینا همش از طرف اون حرف جدایی که من هربار التماس میکنم. برمیگرده  حالا  قرار بود برم پیش مادرشوهر خودمم یک مراسم بگیرم  و شوهرم از روی لجبازی با من  گفت مراسم نمی‌گیرم  گفتم من بی سروصدا نمیام عروسی میخام  گفت خودت بگیر قراربود خودم بگیرم باز لج کرده که نه باید بی سروصدا بیای سر زندگی آخه من چیکار.کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت مجرد بوده؟

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

اقا ازدواج اولشه 

بگو مگه بی صاحبم با پدرم حرف بزن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

عزیزم ما از اول در جریان شمکلات شما نیستیم ولی بشین باهاش حرف بزن منطقی اگر دیدی نمیشه با بزرگتراتون مطرح کن حالا چون یکبار ازدواج کردی دلیل نمیشه بخوای بدون هیچ برنامه ای ببرتت سر خونه زندگی جدید بگو اگر عروسی نمیگیری مهمانی بگیر فقط درجه ۱ منم فقط لباس عروس میپوشم .خواهشا از الان کوتاه نیا چون خدایی نکرده بدتر نشه