سلام. من تا حالا دوست پسر نداشتم و تجربه ای ندارم. چند ماه پیش سرکار یه پسری که یکی از پرسنل بود همش میخواست توجه منو جلب کنه و مدام پیگیرم بود من اصلا ازش خوشم نمیومد و شرایط ازدواج هم از هر نظری نداشت و من مدام پسش میزدم ولی توی همین موقع ها بهش عادت کردم و خوشم اومد که گفت منو برا دوستی میخواد گفتم اهل دوستی نیستم و ازدواجیم آخه چرا باید انرژیمو برای رابطه ای بزارم که تهش جداییه، و کلا فضای دوست اجتماعی داشتیم دیگه ولی من بعد چند ماه واقعا بهش وابسته شدم و اون سردتر و بعدا متوجه شدم که کلا میخواد مجرد بمونه توی این مدت یه چند باری ملاقات داشتیم کنار خیابون و مکان عمومی بود و دو جلسه آخر بهم دست دادیم و یه بغل ساده بود که البته اون اول پیش قدم شد بعد از چهار بار ملاقات جدا شدیم و الان بعد دو هفته خودم دوبار پیام و تماس گرفتم که میدید و جواب نمیداد ولی امروز جواب داد که دیگه همه چی تموم شد و صحبت هامونو کردیم و برم دنبال زندگیم همیشه همینو بهم میگفت بهش گفتم در مورد دوستی فکر میکنم و شرایطمو میگم ولی واقعا نمیدونم چیکار کنم نمیتونم ازش دور باشم و واقعا حالم بد میشه به نظرتون چیکار کنم.