2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چه خونه خوشگلی داری واقعا حیف شلخته باش .آفرین خیلی مرتب شد به خصوص اشپزخونه ات

مرسی عزیزم چشمات خوشگل میبینه

نه نمیذارم شلخته باشه

چون باردارم و  ویار دارم نمیتونم مثل قبل همیشه همه حا برق بزنه

ولی خب بازم تاپیکت انگیزه شد تا تمیز بشه همه جا

خونه زنداییم تو آشپزخونش پا می‌چسبه زمین ،رو فرشاش پررررر اشغال،  دورتا دور آشپزخونه پر ظرفه کثیفه ، ۳ تاهم بچه داره ، خونش این شکلیه بعد میشینه با پارچه های اضافی و بدرد نخور گل درست میکنه بعد تابلوش میکنه کلا از این جور کارا 

خونه یکی از اقوام قبلنا که رفت وآمد داشتیم رنگ استکان به قهوای میزد  ،  سینک ظرفشویی جرم گرفته بنده خدا با انواع جارو قهر بود شیشه ها دیگه به بیرون دید نداشتن از کثیفی،تنها هنرش ریختن گلوی دوتا پسراش بود به حدی که کوچیکه الان نمیتونه راه بره از چاقی وقتی میرفتیم خونش آدم دلش میخواست یه دستکش دستش کنه اول بره سراغ آشپزخونه وبعد پذیرایی وسرویس با چند گالن شوینده و جرمگیر بعدش عکس قبل وبعد از تمیز کاری رو بببینی کیف کنی یعنی تواقوام معروفه 

آره اتفاقا همین روزا وقتشه تمیز کنم یه روز که همسرم بچمو نگه داشت از قبل و بعدش عکس میدم برات

لطف میکنی عزیزم🥲چون من وسواس شدید دارم دفعه قبل دستم کبود شد آخر پاک نشد اینطور که من دوست دارم

بله بله دارم تمیزکاری میکنم😂تو تمیز و مرتب کردی یا نه؟ 😂

بله منم الحمدلله

ان شالله فردا هم

یه خونه تکونی دارم میکنم (اجباری)

دوس دارم خونه تکونی اختیاری رو ولی این اجباریه

خونه تکونی همه جورش خوبه😀

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

من خودم زمانیکه مجرد بودم زیاد واسم مهم نبود کشو لباسام کمدام همشون تا نشده و بهم ریخته بود تا اومدم ...

خدا قوت

برا زیر قابلمه ها چیکار می کنی سفید می مونن؟

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

سرزنش و مسخره نکن سرت میاد منم یه روز تمیز بودم زبانزد بودم الان اینطوری شدم کمخونی شدید سرگیجه بدن ...

برا کم خونیت چی کار کردی؟

آزمایش کی دادی؟

اگر دادی آهن و همو گلوبین و ..چند بوده؟

بگو عزیزمن درکت میکنم

من کسیم که انقدر کمخونی و فقر آهنم شدید بود( آزمایشم که نشون داد) که گاهی دست میکنم روغنو از رو کابینت بردارم باید دستم مکث کنه انقدر پایین آوردنش سخته

سرزنش و مسخره نکن سرت میاد منم یه روز تمیز بودم زبانزد بودم الان اینطوری شدم کمخونی شدید سرگیجه بدن ...

وکم خونی مینوری که  دلم میخوادرژیم باشم اما نمیشه

قرص آهن می خوری یا قرص خون(اگه قرص خون باشه هم طبیعیه هم خیلی مفیده(که متاسفانه نشده من بخرم )

آهن خونم چهار بود چندسال پیش هم یک بود🤦‍♀️

نمی دونم سرم آهن عوارض داره یانه ولی برا من ده تا ناقابل دکتر نوشت

قرص آهن خارجی دکتر زنان نوشت(۱۸۰فک کنم شد)

چرا دکتر زنان؟؟؟     چون من خونریزی شدید داشتمو خودم نمی دونستم این خونریزی از کمبود آهنه🤦‍♀️چندددیییین ساله داغون شدم 

در سرویس‌ها باز بود کثیف خیلی کثیف بو میداد چند تا جوجه گرفته بودن آورده بودن تو حمام که اونجا باشند اگه کثیف شد 

ظرف سه روز پیش تلنبار شده بود تو سینک جای نشستن نبود رو فرشا پر لباس. خانوم افتخار هم می‌کنه که من برای خودم و خوشگذرونی بچه هام وقت میزارم تا دو روز دیگه که پیر شدم حسرت نخورم 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

مستاجر خونه ی پدرم،باور کنید روی اجاق گازش صدتا چوب کبریت بود،اونقدر بچه ش آب ریخته بود رو فرش اتاق ...

وای حالشو خریدارم🤣🤣🤣

سلام دوست قشنگم🌱وقتی داخل یه تاپیک کامنت میزارم یعنی طرف صحبتم استارتر هست حالاممکنه نظرم سهوا غلط باشه یا هرچی... بالاخره ادم گاهی ممکنه اشتباه کنه... پس ازتون خواهش میکنم ریپلای نکنید🙏🙏🙏چگونه میشودبه شاخه ی شکسته فهماندکه بادعذرخواهی کرده است؟ 🥺محموددرویش.تو تاپیکهای خیانت خدایی نمیدونم چی بگم، کاش میشدکورمیشدم ونمیدیدم که همجنس های خودم دارن اینجورآسیب میبینن، 🥺🥺🥺 خواهش میکنم اگر کسی به اسم فاطمه شهرآبادی ۲۴ساله میشناسین بهم بگین دوست عزیزمه که خیلی وقته بیخبرم ازش... اگرازتو درباره ی غزه پرسیدند. بگودرآنجاشهیدی شهیددیگری راحمل میکنه وشهیددیگری ازاوعکس میگیردوشهیددیگری براونمازمیخواند🥺🥺🥺🥺🥺بایدبه این بلوغ برسیم که نبایددیده شویم؛ کسیکه بایدببیند، میبیند. شهیدحاج قاسم سلیمانی