2777
2789

پدر و مادر من جدا شدن

هر دو ازدواج کردن و بچه دارن

من خواهر و برادر تنی ندارم

منو رها کردن به حال خودم

بمیرم برات یاد بچگی خودم افتادم که زیر پتو دعا میخوندم که تموم شه دعواها و داد و بیداد هاشون

با روان من کاری کردن که الان تو این سن هر روز فکر خ و د ک ش ی هستم و چند بارم اقدام کردم

پدر و مادر من جدا شدنهر دو ازدواج کردن و بچه دارنمن خواهر و برادر تنی ندارممنو رها کردن به حال خودمب ...

حالم بده کسی منو درک نمیکنه حقیقتا 

الان کار من شده شبا گریه میکنم از خدا می‌خوام جدا نشن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ولی لعنت به کسایی که بچه میارن و بعد این همه عذابش میدن از جمله پدر و مادر بی غیرت خودم

به خدا خودمم همیشه میگم منو به دنیا نمی آوردین

جفتشونم گفتن خب ما گفتیم بچه دار بشیم درست میشه

الان ام که من بزرگ شدم دیگه هر چی میگم کنار بیاین الان دیگه من بچه نیستم هیچ کدوم زیر بار نمیرن

به خدا خودمم همیشه میگم منو به دنیا نمی آوردینجفتشونم گفتن خب ما گفتیم بچه دار بشیم درست میشهالان ام ...

چون خودم دردای تو رو کشیدم میدونم چقد سخته

اگر دوستی رفیقی داری باهاش برو بیرون

یا یه کلاس ورزشی ثبت نام کن

فکرتو از این مسائل دور کن

به درک که بمونن یا جدا بشن

به فکر خودت باش

خوب درس بخون یه شهر دور قبول شو کلا ازشون فاصله بگیر

اینا آدم نیستن ظالمن

ایشالا خدا تو ازدواجت و آینده زندگیت برات جبران کنه دردهایی که این روزا میکشی

ممنونم ازت 🤍اما چشمم ترسیده حتی نمی‌خوام ازدواج کنم دلم میخواد تا آخر عمر تنها برای خودم یه گوشه بمونم 

چون همه در حق من ظلم کردن پدر و مادر خودم اولین آدما بودن چه برسه آدم های دیگه

یدونه دوست بیشتر ندارمبه اونم حتی نگفتم که در شرف جدایی هستنخجالت می‌کشم ازش پدر و مادر اونم روی این ...

الهی بگردم

انگار بچگی خودم داره باهام حرف میزنه

من به درس پناه بردم

خیلی درس خوندم

الان طرحم

تو یه شهر دور

درآمدم خوبه

ولی دلخوشی ندارم

الهی بگردمانگار بچگی خودم داره باهام حرف میزنهمن به درس پناه بردمخیلی درس خوندمالان طرحمتو یه شهر دو ...

بمیرم برات عزیزم که همه اینا رو تجربه کردی میفهمم چقدر سخت بوده چقدر عذاب کشیدی چه دردی تو قلبت داشتی 

ایشالا خدا برات قشنگ تر بسازه 🤍💐

همیشه موفق سلامت باشی