2777
2789
عنوان

کیا پوستشون خیلی چربه و ضد افتاب درماتیپیک میزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 36 پست
میشه بگی چه طوریه رو پوستت،درماتیپیک هم کاملا بیرنگ ضد آب سبک و عالیه ولی اون بنده خدا میگفت حفاظت ن ...

من ده روز پیش دوستمو لیزر هلیوس تو مطب انجام دادم با کلی روتین پوستی و قرص پیگمنتا.  ..پوستم کلییی درخشان و بهترشدن..همیشه خودبخود چرب میشد اما الان ده روزه نه تنها صورتم چرب نمیشه بلکه موهامو چرب نمیشه و درتعجبم

پیج اینستاگرام مارو و فالو کنید و کلی نمونه کارامونو ببینید و لذت ببرید🌸 خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

ژیناژن داشتم خوبه ولی پیل میشهساین اسکین راضی بودم راکوتن الان دارم بسیار ناراضیخودمم دنبال ضدافتابم ...

پس دوباره تو ساین اسکین مصمم تر شدم برام رتبه دوم بعد درماتیپیک رو داشت پس بهتره برم فعلا اونو بگیرم چونب ه لحاظ قیمتی هم برام مقرون به صرفه تره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ده روز پیش دوستمو لیزر هلیوس تو مطب انجام دادم با کلی روتین پوستی و قرص پیگمنتا. ..پوستم کلییی د ...

چه جالب این لیزری که میگید چه کاربردی داره برای پوست صورت و هزینش چقدره چند جلسه باید برید

چه جالب این لیزری که میگید چه کاربردی داره برای پوست صورت و هزینش چقدره چند جلسه باید برید

بستگی ب خیلی چیزا داره..ب من تو ی جلسه با لیزر و کلی کرم و روتین و قرص نزدیک15تومن شد...و با ی جلسه کامل برطرف نمیشه جلسات بین یک تا ده جلسه هستش..من تو زنجان پیش فرحناز زینعلی انجام دادم..میتونین پیج دکتر فرحناز زینعلی زنجان ببینید کلی نمونه کار گزاشتن تو اینستاگرام

پیج اینستاگرام مارو و فالو کنید و کلی نمونه کارامونو ببینید و لذت ببرید🌸 خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

پس دوباره تو ساین اسکین مصمم تر شدم برام رتبه دوم بعد درماتیپیک رو داشت پس بهتره برم فعلا اونو بگیرم ...

اره مثلا الان راکوتن ک دارم سفید مث روووح میشم و پیل میشه و حتی محافظت یو وی بی رو نداره 

خدایا سپاسگزارم  
بستگی ب خیلی چیزا داره..ب من تو ی جلسه با لیزر و کلی کرم و روتین و قرص نزدیک15تومن شد...و با ی جلسه ...

من اسکار دارم هیلی شدید نیستن و بعد حمام و شیتن صورت خیلی به نظر نمیرسن ولی خب رو مخن