دوستان اینجا یکی میگفت درماتیپیک در مقابل یو وی کارامد نیست و به درد نیمخوره،میگفت تست کردن با کاغذ یو وی. شما نظرتون چیه شما ضد افتابتونو تست میکنین،از کجا بفهمیم واقعا ضد افتابه مقابله میکنه با یو وی یا نه؟
میشه بگی چه طوریه رو پوستت،درماتیپیک هم کاملا بیرنگ ضد آب سبک و عالیه ولی اون بنده خدا میگفت حفاظت ن ...
من ده روز پیش دوستمو لیزر هلیوس تو مطب انجام دادم با کلی روتین پوستی و قرص پیگمنتا. ..پوستم کلییی درخشان و بهترشدن..همیشه خودبخود چرب میشد اما الان ده روزه نه تنها صورتم چرب نمیشه بلکه موهامو چرب نمیشه و درتعجبم
پیج اینستاگرام مارو و فالو کنید و کلی نمونه کارامونو ببینید و لذت ببرید🌸 خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️ zahra_babakhaniiii
چه جالب این لیزری که میگید چه کاربردی داره برای پوست صورت و هزینش چقدره چند جلسه باید برید
بستگی ب خیلی چیزا داره..ب من تو ی جلسه با لیزر و کلی کرم و روتین و قرص نزدیک15تومن شد...و با ی جلسه کامل برطرف نمیشه جلسات بین یک تا ده جلسه هستش..من تو زنجان پیش فرحناز زینعلی انجام دادم..میتونین پیج دکتر فرحناز زینعلی زنجان ببینید کلی نمونه کار گزاشتن تو اینستاگرام
پیج اینستاگرام مارو و فالو کنید و کلی نمونه کارامونو ببینید و لذت ببرید🌸 خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️ zahra_babakhaniiii