2777
2789
اینقد پوست کلفتن ول نمیکنن،،،، جواب گوشیشون رو نمیدم هزاربار زنگ میزنن بعد میبینم اینستا پیام میدن،، ...

دو هزار دفعه هم زنگ زد جواب نده

اینستا پیام میده نخونده دایرکت رو پاک کن 

وقتی میاد سالن نادیده بگیرش 

کارش رو درست انجام نده 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدم اینستا پیام میدن؟!!! من سالن دارم،،،، با هزار شماره زنگ میزنن،،، فکر می‌کنم مشتریه برمیدارم!!! ...

وا خب چی میگه؟ چیکارت داره؟

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

مامان من خیاطی بلده 

واسه خودمون لباس میدوخت 

زن دایی م مرتب پارچه میاورد مامانم لباس بدوزه بدون اینکه هزینه رو بده و کاش حداقل تشکر میکرد 

مدام ایراد هم میگرفت که اینجاشو خراب کردی و فلان

مامانم دو دفعه گند زد به پارچه ش

اونم حساب کار اومد دستش و دیگه از اون زمان جرئت نکرد بگه فلانی واسم لباس بدوز

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

نمیدم اینستا پیام میدن؟!!! من سالن دارم،،،، با هزار شماره زنگ میزنن،،، فکر می‌کنم مشتریه برمیدارم!!! ...

دیگه باید ایندفعه که اومد احترام رو بزاری کنار و کاری کنی که دیگه اونطرفها پیداش نشه🤭

بزار دو هزار بار زنگ بزنه . پیام هاشو سین کن جواب نده. تماس ها رو هم همه رو جواب بده هروقت دیدی مشتریه اوکی کن ولی هروقت دیدی اون زنه اس ، بگو وقتم پره و قطع کن . شده هزار بار بپیچونیش خیلی بهتر از اینه ک یه بار بهش خدمات بدی .

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍