2777
2789
عنوان

انقد زدم تو صورت خودم هنوز جای دستم رو صورتمه

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 57 پست

بجای اینکه تو صورتت بزنی میرفتی داداشتو خوب میزدی من بودم میچرخوندمش تو هواا ک از این غلطا نکنه  با این همه سر و صدا همسایه هاتون چ تحملی دارن ک اعتراض نمیکنن

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو یه اتاق درو ببند چن سالته خب؟ نمیتونی مستقل بشی؟؟

این چه توصیه ای هست یاد گرفتن همه!!! چرا باید مستقل بشه به خاطر دعوای خواهر برادری؟ مگه الان سن مستقل شدن استارتره؟؟ 

مامان بابات کاریشون ندارن؟بگیر مث سگ همشون بزن

گفتم بابام با ما زندگی نمیکنه ماهی یه بارم نمیاد

مامانمم افسردگی داره به حرفاش گوش نمیدن 

منم قرص عصاب میخورم از دستشون یهو قاطی میکنم خودمو میزنم در حد مرگ

این چه توصیه ای هست یاد گرفتن همه!!! چرا باید مستقل بشه به خاطر دعوای خواهر برادری؟ مگه الان سن مستق ...

بابا مردم انگار ایران زندگی نمیکنن

چطور مستقل بشه حتی درامد داشته باشه انگار خونه اجاره کردن با ماچه تازه خونه بگیری وسیله از کجات صادر کنی :/

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
بزار هم دیگه رو بکشن به تو چه اخه؟؟؟؟ مطمعن باش خسته بشن بس میکنن،،، والا ما ایرانی ها خودمون حرص خو ...

اخه نمیشه من خودم قرص عصاب می‌خورم از دستشون وقتی این چیزارو میبینم حالم داغون میشه قاطی میکنم خودمو میزنم در حد مرگ