2777
2789

بچه ها خواهر شوهرم وضع مالی شون خیلی خوبه و شوهرش دکتر زیبایی هست

چند تا خونه و ماشین و ویلا داره و همشو زده به اسم خواهر شوهرم

خواهر شوهرم میگه دنیا یه طرف شوهرم یک طرف و نعوذ بالله انگار پیامبر اصلا خطا کار نیست

مثلا یکی میگه شوهرت به ما دروغ گفت میگه شوهرم اصلا اهل یدونه دروغ نیست

و شوهرش به بهونه سمینار و هزار چیز دیگ سالی دو تا سه بار کشور های دیگ میره و حتی شهر های دیگ

و زنشو نمیبره و زنش اصلا شک نمیکنه بهش 

چون همه چی ب اسمشه

حالا بتون بگم از کجا فمیدم که فکر نکنید زود قضاوت کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شما ربطی نداره بهرحال

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

اصلا قصدم امتحان اون نبود چون واقعا به من ربطی نداره یک 

دو اینکه اینقد همه گفته بودن شوهرش حرف نداره و همه جی ب اسم زنشه که من میگفتم کسی از خودش مطمن نباشه نمیاد زندگی شو به اسم زنش بزنه

من به یکی از فامیل های همسرم شک کردم که قدیم از شوهرم خوشش میومد و الان ازدواج نمیکنه و خواستگار هاش رو رد میکنه 

مدتیه شوهرم عوض شده منم یه حسابی بهم میگفت باید شوهرم امتحان کنم

مهم هم نیست از کجا فهمیدی ، وقتی تو فهمیدی و خیلی ها بهش میگن شوهرت اینطور که تو میگی نیست ولی خودش باورش نشده و نفهمیده یعنی نمیخواد که بفهمه. فکر کردی یه زن شوهرش بهش خیانت میکنه و دروغ میگه ولی متوجه نمیشه؟؟

نگو 

شما لازم نیست دخالت کنی،،شاید خودش میدونه و خودشو زده ب اون راه و داره ابرو داری میکنه یا ب هزار و یک دلیل نمیخواد کسی بفهمه یا جدا شه،،،ماه ک همیشه زیر ابر نمیمونه شما فهمیدید احتمال بدید زنش ک همخونه و شریک زندگیشه هم شاید فهمیده