2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول من میگم فارسی بگم ساده شروع کنیم با اخرین حرف جمله یه بیت شعر از به اهنگ بگید ،،،،هربار این در ر ...

وای وای وای دل من شده عاشق چشاش وای که نمیدونستم مییشم پریشون نگاش

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
وای وای وای دل من شده عاشق چشاش وای که نمیدونستم مییشم پریشون نگاش

شیرین شیرینا خانوم خانوما

چ خوشگل شدی امشب

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

من که متوجه نشدم چی گفتی

بابا سخت نگیرید ب قول دوستان بازیه نه مسابقه با اخرین کلمه ی اهنگها یه اهنگ بگید حتما هم ریپلای کنید بدونیم جواب می رو میدید

شهلا یار مهربونم شهلا یار مهربونم رفتی دردت ب جونم 

من همونم که نازنینت بودم

بقول تو دنیاو دینت بودم

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil