2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا تا پیدا شم تو باش تا من باشم هنوز میشینم به هوای دیدن تو

وااااااااای وای حالا وای وای وای وای

(اینو یه خاننده دیگه خونده)😐

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

میخانه میخانه غابت شمسنه الحلو ماجانه حیت حیت بابا حیت 

توخمونی که توی موج بلا

واسه اون دستامو قایق میکنم

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

کلا نصف خواننده های ایرانی اینو خوندن😂

😅😅😅😅😅

وااااااااای وای حالا وای وای وای وای (اینو یه خاننده دیگه خونده)😐

یارا یارا یارا دل ما را به چراغ نگاهی روشن کن(ببخشید من فقط آهنگای شجریان و افتخاری و عقیلی و اینارو بلدم😀)

شهلا یار مهربونم شهلا یار مهربونم رفتی دردت ب جونم 

من از اونام که عشقمه تو راه عشق فدا بشم فرقی برام نمیکنه زندونیه قفس بشم دل که بهت سپردم قسم برات که خوردم دیدی که راست میگفتم 🤓

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
شیرین شیرینا خانوم خانوما چ خوشگل شدی امشب

بنویس از سر خط بنویس ک دلت دیگه به یاد اون نیست 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
یارا یارا یارا دل ما را به چراغ نگاهی روشن کن(ببخشید من فقط آهنگای شجریان و افتخاری و عقیلی و اینارو ...

نمیگم خطا نکردم منکه اشتباه نکردم

همه میگن بی وفا بود منکه ......نکردم

(جای خالی یادم نی)

من از اونام که عشقمه تو راه عشق فدا بشم فرقی برام نمیکنه زندونیه قفس بشم دل که بهت سپردم قسم برات که ...

ای ول به تو بابا یه بیت کوچولو بگو یکم بافاصله ما بفهمیم مال کدوم اهنگ یا خواننده اس