2777
2789

همه جا میگن روز تخمک گذاری تومحیط قلیایی واژن اگه لقاح انجام بگیره صددرصد بچه پسره

ایا کسی بوده تواین شرایط بچش دختر شده باشه 

من اخر سر نتونستم روز تخمک گذاریو تشخیص بدم هرچیم خوندم نفهمیدم چی ب چیه و حساب کتابش چجوریه😁 تمام روزای حدسیو اقدام داشتم تا شد بالاخره 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🖐🏻من با کیت تخمک گذاری و تقویم جلو رفتم دختره بچم 🥰البته من هدفم جنسیت نبودهبخاطر سقط قبلم زیر نظ ...

خب عزیزم یعنی محیط کامل قلیایی بود ؟ببین خودمون کامل حس میکنیم دوسه روز بعد از پریود کمی میل جنسی زیادمیشه وترشحات بیشتر 

شما تواین شرایط دخترشد؟؟

از کجا میدونی محیط قلیایی عه؟ یعنی قبل اقدام کارای لازم و انجام دادی؟

ما لبنیات نمیخوریم بجز فقط کرده 

همسر هم پیاز دوست شدید 

تخمک گذاری اقدام کردم پسر بود 

خب عزیزم یعنی محیط کامل قلیایی بود ؟ببین خودمون کامل حس میکنیم دوسه روز بعد از پریود کمی میل جنسی زی ...

زمان تخمک گذاری میل جنسی زیاد میشه ترشح هم بیشتر میشه ، زمان تخمک گذاری هم بستگی به سیکل قاعدگی داره برای هر کسی متفاوته،بله همون موقع بود

من اخر سر نتونستم روز تخمک گذاریو تشخیص بدم هرچیم خوندم نفهمیدم چی ب چیه و حساب کتابش چجوریه😁 تمام ...

تخمک گذاری روخودت بدون کیت میتونی بفهمی سه چهار روز بعد پریود میل جنسی زیاد میشه ترشحات زیاد میشه اون میشه که تخمک آزادشده

از کجا میدونی محیط قلیایی عه؟ یعنی قبل اقدام کارای لازم و انجام دادی؟ما لبنیات نمیخوریم بجز فقط کرده ...

ترشحات سفید بعد پریودی زیاد میشه میل جنسی هم همینطور به این حالت میگن محیط قلیایی یعنی کامل محیط ترشحی وخیس باشه

تخمک گذاری روخودت بدون کیت میتونی بفهمی سه چهار روز بعد پریود میل جنسی زیاد میشه ترشحات زیاد میشه او ...

۳چهار روز نیستا 

روز ۱۴ پریوده مثلا من ۷ روز پریود میشم میشه ی هفته بعدش 

یا یکی سه روز پریود میشه میشه ۱۱ روز بعدش