2777
2789
چون نژاد ما پرستیدن داره

آها پس نژاد پرستی کار خوب و باکلاسیه نه؟

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَـ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃لطفا تو تاپیکای ختم قرآن و صلوات و تاپیکهای مذهبی تگم کنین ممنون🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها پس نژاد پرستی کار خوب و باکلاسیه نه؟

من عاشق نژاد و کشور خودمم و به نژادای دیگه توهین نمی کنم فقط از نژاد خودم طرفداری میکنم 

شما اگه به نظرت کار زشته ایه میتونی نژاد پرست نباشی

کی گفته مغولین این از کجا درومدکی گفته مغولیا زشتن اینم نژاد پرستی جدیده😐

چون دوربین فقط در انحصار ناصرالدین بوده و افراد معمولا از حرمسرا و از طایفه قاجار هستند.

تقریبا همه ی اون ها از یک طایفه هستند و نماینده همه مردم اون زمان نیستند.

من عاشق نژاد و کشور خودمم و به نژادای دیگه توهین نمی کنم فقط از نژاد خودم طرفداری میکنم شما اگه به ن ...

نژاد پرستی فرق داره با عشق وطن عزیز

اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَـ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی🌱 می‌خواهید از گناه بدتان بیاید؟ تا می‌توانیـد یاد #امـام‌زمـان‌'عج' باشید! آرام آرام از گناه بدتان می‌آید و حالتان عوض می‌شود. شب‌ها قبل از خواب با آقا صحبت کنید -آیت‌الله‌قرهی💖🌱 امام زمان (عج) :   به محـــبینِ مــــن بگو : آن لحظـــه کــه احــساسِ تنهــایی مـــی‌کنید تنهــا چــیزی کــه شــما را آرام می‌کند ، مــن هستم...💗🌼🍃لطفا تو تاپیکای ختم قرآن و صلوات و تاپیکهای مذهبی تگم کنین ممنون🌹

چون دوربین فقط در انحصار ناصرالدین بوده و افراد معمولا از حرمسرا و از طایفه قاجار هستند.تقریبا همه ی ...

نفهمیدم