2777
2789

۳۲۰۰۰ 

لطفا اگه واقعا اطلاعات درستی دارید بفرمایید 

ممنون میشم 

تغذیه یا بینایی سنجی ممکنه بیارم ؟ 🙂

واسم دعا کنید... ی کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا فکر میکنید همه سهمیه دارن؟

چون رفیق های صمیمیم داشتن و الان با اینکه نمرات من و درصد های من بهتر بود رتبه اشون از نصف منم کمتر شده، رفتن زیر ۱۰۰۰۰ 

میدونی یعنی چی؟! البته امیدوارم موفق باشن به هرحال دوستم هستن و باعث افتخارمه به ی جایی برسم 

ذکر کردم بدون سهمیه که اگر دوستان اطلاعاتی داشتن که با سهمیه طرف قبول شده الکی بهم امید ندن 🙂

واسم دعا کنید... ی کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

امسال رتبه ۱۴۰۰۰۰ منطقه ۲ تو سهمیه ۲۵ شد ۱۷ و این عدالت محضه بعد به راحتی باز با سهمیه دکتر و تخصص ر ...

۱۷۰۰۰؟!! 

راستیی شما چی کار کردی؟ من با اون اکانتم خیلی باهاتون صحبت میکردم و دلداری میدادم 😂

۱۷۰۰۰؟!! راستیی شما چی کار کردی؟ من با اون اکانتم خیلی باهاتون صحبت میکردم و دلداری میدادم 😂

عزیزید ممنونم نه شده رتبه ۱۷ زیر عدد ۲۰ و این عدالت محضه ؟ خداروشکر رتبم حدود ۲۰۰۰ منطقه ۲ شد 

چون امسال رتبه صد و چهل هزار شده ۱۷ سهمیه ۲۵ و این عدالته مگه نه؟ جون مردم اینقدر بی ارزشه؟

هر کی زحمت بکشه نتیجش رو میبینه. اینم یه دروغه این رتبه نمیتونه دو رقمی بشه اونم با سهمیه 25 درصد. بعد اگه یه نفر با سهمیه هم بره مگه دیگه درسهای دانشگاه رو نمیخونه یا مفتی نمره میگیره. اونم همون درسهایی رو میخونه که بقیه میخونن و آموزش میبینن. پس نگران نباشین چون الانم پزشکهای تعهدی با رتبه هایی که قبلا نمیتونستن پرستاری بخونن میخوان پزشکی بخونن. تو کشورهای دیگه هم کنکور نمیدن برا پزشکی. 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
عزیزید ممنونم نه شده رتبه ۱۷ زیر عدد ۲۰ و این عدالت محضه ؟ خداروشکر رتبم حدود ۲۰۰۰ منطقه ۲ شد

🥲 بی انصافیه توی علم.... 

واااای چقدرر عالییی، خیلی خوشحال شدم واستون 😍

ی انتخاب رشته درست کار رو جمع میکنه، موفق باشی

خسته هم نباشی واقعا 

منم احتمالا پشت بمونم 🙂

هر کی زحمت بکشه نتیجش رو میبینه. اینم یه دروغه این رتبه نمیتونه دو رقمی بشه اونم با سهمیه 25 درصد. ب ...

تا قبل از اعلام رتبه ها هرکسی از سهمیه می گفت منم نظر شما رو داشتم حتی بحث هم میکردم که حالا میخواد ی سهمیه چی کار کنه

همه چیز به تلاش خود آدم هست و... 

بله اینا کاملا درسته ولی تا زمانی که نبینی یکی مثل خودت با همون وضع بخاطر داشتن سهمیه رتبه اش هزاران هزارتا با تو فاصله داره و خودش هم این رو قبول داره که بدون سهمیه پایین تر از تو بود 

این ها درد داره وگرنه که همه چیز پزشک شدن نیست

هر کی زحمت بکشه نتیجش رو میبینه. اینم یه دروغه این رتبه نمیتونه دو رقمی بشه اونم با سهمیه 25 درصد. ب ...

ابدا قبول ندارم و مطمئنم خودتون سهمیه دارید .کارنامش همه جا پخش شده و صدای همه رو درآورده .کنکور نمیتونه جلوی سهمیه رو بگیره دانشگاه چه کاره است؟ تعهدی نهایت رتبه ۳۰۰۰ باشه نه صد و چهل هزار سهمیه .خیلی از بچه های بی گناه ناراضی اند و حق الناس داره بر مصوب قانون و دانش آموزانی که ازش استفاده میکنن خیلی حق خوری میشه هر چقدر هم توضیح بدید هیچ کس به جز جمعیت سهمیه دار از حرف هاتون حمایت نمیکنه

چون رفیق های صمیمیم داشتن و الان با اینکه نمرات من و درصد های من بهتر بود رتبه اشون از نصف منم کمتر ...

منم یه همکلاسی داشتم با سهمیه برادر شهید دانشگاه تهران قبول شد میدونم بدون سهمیه پیام نور شهرستان هم قبول نمیشد. کلا تو کلاسمون یک نفر سهمیه ای بود. در واقع جز از کل محسوب میشن. اما خب منم نتیجه زحمتم رو دیدم شهید بهشتی قبول شدم. 

ابدا قبول ندارم و مطمئنم خودتون سهمیه دارید .کارنامش همه جا پخش شده و صدای همه رو درآورده .کنکور نمی ...

از کجا میتونی مطمعن باشی؟با این دید به زندگی نگاه کنی خودت معذبی

🥲 بی انصافیه توی علم.... واااای چقدرر عالییی، خیلی خوشحال شدم واستون 😍ی انتخاب رشته درست کار رو جم ...

نه انشالله که بیارید پارسال استانم تا ۳۱۰۰ منطقه ۲ روزانه برداشته امسالم روزانه ۵۰۰ نفر افزایش داشته تو کشور امیدوارم بیارم و خیالم تخت بشه انشالله 

منم یه همکلاسی داشتم با سهمیه برادر شهید دانشگاه تهران قبول شد میدونم بدون سهمیه پیام نور شهرستان هم ...

حتما که شما هم زحمت میکشیدین 

امیدوارم در تمام مراحل زندگیتون موفق باشید 🫂