2777
2789
عنوان

سینک ظرف شویی پوشک می شوره

237 بازدید | 32 پست

سلام دوستان 

الان واقعا ناراحت هستم و دعوای بدی کردم و می خوام نظر شما رو بدونم که آیا شما با این موضوع کنار میایید یا من سخت می گیرم 

خواهرم پوشک هایی که زیرش میزاره رو (غیر عادت ماهانه و بعد هر دست شویی عوض می کنه ) سر سینک ظرف شویی می شوره  

0ندین بار باهاش دعوا کردم که اینکار نکن میگه نجس که نیست 

بعدش حتی سینک تمیز نمی شوره و آب می زنه میره

تو رو خدا بگید من حساسم؟ ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای خیلی کارش غلطه

بگو آخه کثافت چرک توی اون سینک میوه و برنج و سبزی و ظرف شسته میشه ما چرا باید عفونت و ترشحات تو رو با خورد و خوراکمون تماس بدیم

اصلا نذارید این کارو بکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
واللا چند وقت پیش یه تاپیک مشابهی زده شد که طرف میگفت بعضیا باسن بچه رو تو سینک میشورن من اعتراض کرد ...

منم با این مخالفم که باسن بچه رو توی سینک بشوری. فقط توی حموم باید شسته بشه!

ویران‌گر اعظم هستم!