2777
2789

راستش شوهر من از ۷ صبح سر کار تا ۱ شب گاهی من یک یا دو بار اونم کوتاه به مدت چند ثانیه باهاش تماس میگیرم ولی اون تصور میکنه من زیر نظر دارمش یا تو منگنه گذاشتمش برای من واقعا خنده داره این حجم اعتماد به نفس تازه پیش اطرافیانم اینجوری جا انداخته میشه ی راه حل بدید باهاش چجوری بر خورد کنم اصلا زنگ نزنم بهتره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنگ نزن دیگه

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

نزن یه مدت طولانی و به خودت بقبولون که تو زنشی مادرش نیستی یه چیز بگم ناراحت نشو به زن داداش دارم عاشق شوهرشه ولی بلد نیس باهاش برخورد کنه یعنی بفهمه شوهرش شام نخورده گرسنه خوابیده دو روز تب میکنه ولی متاسفانه وهرش داره روز ب روز ازش بیشتر زده میشه چوووون خانم هی میپرسه گرسنته تشنه ات نیس ماساژور رو بیارم پاهات رو ماساژ بدم سرت درد نمیکنه میرب بیرون؟؟؟مواظب خودت باش کاپشن بپوش یا زیر آفتاب زیاد واینسا خون دماغ میشی دو روز پیش خونشون بودیم دعوا بالا گرفت قرمه سبزی داشتن داداشم یکم‌از لوبیاها رو جدا میکرد از کاسه خورشت میریخت تو کاسه اش زنش تا اومد سر سفره نصف بیشترشون رو دراورد که چی ؟؟؟نخور دل درد میگیری اونم هی گفت و گفت اخرش بهش گفت تو زنمی بابا مامانم نیستی اروم بگیر چرا انقدر به من فشار میاری خفه شدم و از خونه زد بیرون