2777
2789
نزن یه مدت طولانی و به خودت بقبولون که تو زنشی مادرش نیستی یه چیز بگم ناراحت نشو به زن داداش دارم عا ...

زنداداشتون خیلی عاشق داداشتون و یک جورابی این عشق باعث استرس اون شده

با داداشتون صحبت کنید بجای اینکه از زنش زده بشه دنبال یک راه حل باشه که اون بنده خدا هم اذیت نشه

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنداداشتون خیلی عاشق داداشتون و یک جورابی این عشق باعث استرس اون شده با داداشتون صحبت کنید بجای این ...

خیلی گفتم ها خیلی بخدا ولی میگه از حد گزشته میگه من مرد هستم بچه نیستم که هی اینکار رو بکن این کار رو نکن

لطفا ی راهنمایی اساسی که حالشو جا بیارم بکنید کلی اعتماد به نفس داره منم اصلا چون حوصلم سر میره ی زن ...

هر نیم ساعت یه بار زنگ بزن ماموریتشم نذار بره اگه قرار باشه 7بره یک برگرده واسه چی زن گرفتن شما چطور تحمل میکنید

هر نیم ساعت یه بار زنگ بزن ماموریتشم نذار بره اگه قرار باشه 7بره یک برگرده واسه چی زن گرفتن شما چطور ...

من سالهاست عادت کردم اما جدیدا خیلی میخواد وانمود کنه من بهش علاقه مندم عاشق پیشه منو توصیف کنه در صورتی که این طور نیست و من فقط از روی عادت ی زنگ کوتاه میزنم

پول مهمه یا زندگی ؟؟؟چند بار دیگه بدنیا میای چند بار دیگه مثل امروزو داری چقد عمر نیکنید چقد واسه باهم بودن وقت پیدا میکنید امدیمو زبونم لال زبونم لال خدای نکرده فردا صب یکیتون دیگه بیدار نشد پول اضافی به چه دردی