راستش شوهر من از ۷ صبح سر کار تا ۱ شب گاهی من یک یا دو بار اونم کوتاه به مدت چند ثانیه باهاش تماس میگیرم ولی اون تصور میکنه من زیر نظر دارمش یا تو منگنه گذاشتمش برای من واقعا خنده داره این حجم اعتماد به نفس تازه پیش اطرافیانم اینجوری جا انداخته میشه ی راه حل بدید باهاش چجوری بر خورد کنم اصلا زنگ نزنم بهتره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هر نیم ساعت یه بار زنگ بزن ماموریتشم نذار بره اگه قرار باشه 7بره یک برگرده واسه چی زن گرفتن شما چطور ...
من سالهاست عادت کردم اما جدیدا خیلی میخواد وانمود کنه من بهش علاقه مندم عاشق پیشه منو توصیف کنه در صورتی که این طور نیست و من فقط از روی عادت ی زنگ کوتاه میزنم
پول مهمه یا زندگی ؟؟؟چند بار دیگه بدنیا میای چند بار دیگه مثل امروزو داری چقد عمر نیکنید چقد واسه باهم بودن وقت پیدا میکنید امدیمو زبونم لال زبونم لال خدای نکرده فردا صب یکیتون دیگه بیدار نشد پول اضافی به چه دردی