2777
2789

از چه منبعی استفاده کردین 

فورمول بیست خوبه بنظرتون بگیرم

دارم کتاب سفارش میدم گفتم همروباهم تهیه کنم

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرمول بیست حجمش زیاده اگه همرو بزنی واقعا زبانت گاد میشه

نمیدونم میرسم همرو بزنم یا نه چون امسال باید سه پایرو باهم جمع کنم و تابستونم خوب نخوندم و مدرسه هم هست که شاید بپیچونمش

ولی خیلیی کارم سخته خدا به دادم برسه😅

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

جزوه استاد قیومی رو خوندم ۱۹.۵ شدم

عه پس همون جزوه رو تهیه میکنم 

کلاساشو دیگه نبینم؟

20 شودمکتاب و خوندم و ویدیوهای اون آقاهه رو تو گوگل دیدماسمش یادم نیسسرچ کن زبان نهایی مثلا آموزش پا ...

ایول چه خوب شدی زبان امسال هم گویا سخت بوده 

کتاب چی خوندی

خیلیم سخت نیست میتونی بابا

قدم اول برای موفق شدن باور داشتنه میخوام این بار سنگین عذاب وجدانو از رو دوش خودم بردارم و ازین ب بعدو فقط بخونم

چرا دیگه اصلا باید جزوه رو با کلاس پر کنی

باشه مرسی