2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا تو شهر ما کسی به مطلقه ها اهمیت نمیده دلیلش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 23 پست
عزیزم بهت بر میخوره چرا

من هرکسی به زنان توهین کنه بهم برمیخوره چون راجع به همجنسم داری حرف میزنی لابد دنبال اینی که بگی طلاق گرفته ام یا نه، نه عزیزم اگرم بودم با افتخار میگفتم

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون کسانی که با زن مطلقه اینطور که استارتر میگه رفتار میکنن اونا همون افراد سمی و بیسواد و بی فرهنگ ...

دقیقا انشالله مناطق بی فرهنگ هم عقایدشون رو تغییر بدن والله تو روستای ماهم طلاق میکیرن دیگه الان حرف درنمیارن 

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

کله دنیا اینجوریه ن فقط استان ما فک کنم تو اینستا نمیری ک چقدر درمورد مطلقه ها بد میگن .. البته ...

استارتر شوهرم میگه دخترای مجرد اتفاقا پولکی تر و پرتوقع ترن 

استارتر به زنای مطلقه حسودیت میشه ؟شوهرت بدردنخوره ولی میترسی جدا شی ؟

کله دنیا اینجوریه ن فقط استان ما فک کنم تو اینستا نمیری ک چقدر درمورد مطلقه ها بد میگن .. البته ...

اخ به مامان من بد توهین کردیا کی مامان من اویزون مردی شد که خاله ی من کی رفیقه من کی همسایه های من اویزون شدن 

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

@niniyar‍ سلام خسته نباشید 

این کاربر تاپیکاش خیلی مشکل داره این تاپیکش هم فقط توهین هست 

رسیدگی کنید لطفاً 

انگار مرد هست مردهم نباشه حق توهین و تهمت نداره

بعضیام هستن مث تو و اونی که گفته کنار معلم نشین طلاق نگرفته خرابن و کسی آدم حسابشون نمیکنه😪

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی